Great product and great service

The conditioner I ordered was delivered much faster than I anticipated and once I tried it, I realised it was the best conditioner I have ever tried.

Nog niet veel ervaring. Was mijn eerste bestelling

Snel en kreeg wat ik besteld had

De bestelde producten werden op tijd geleverd!

Prima, makkelijk besteld, makkelijk afgerekend en op tijd bezorgd.

Zeer goed product

Zeer goed product

Viel nigal tegen

Ik kreeg geen feetback dat de zending onderweg was of was aangekomen op bij de ontvanger van dhl. Natuurlijk zit ik niet de hele dag aan dat pakket te denken. Enfin, na pasr dsgen Mail naar jullie hestuurd. Mail terug: ligt bij de bezorger. Helukkig was pakket niet retougezonden snders was er nog meer gedoe. Dus: service levering viel me nogal tegen. Ben ik anders gewend van Bolcom etc…

Leuk dat er een gratis conditioner bij kwam alleen jammer dat we tarwe proteïne in zit en ik glutenallergie heb. ;)

Makkelijk bestellen en snelle levering

De website is goed overzichtelijk en de zoekfunctie is erg bruikbaar. Zo heb ik snel mijn producten kunnen vinden en kunnen bestellen. updates van de levering kwamen keurig binnen zodat ik altijd op de hoogte was van wanneer het pakket geleverd zou worden. De producten zijn zoals altijd keurig verpakt en precies zoals besteld.

Voldoende

Het pakket wAs er snel. Maar wat een grote doos vol met plastic Gelukkig waren ze bij het postkantoor zo aardig dat ik deze mocht achterlaten.

Prima service !!

Komen belofte na, snelle levering, goeie service, kan het iedereen aanbevelen.

correcte,snelle levering

bestelling volgende dag al in huis, zoals ook beloofd was.

Top ervaring

Snelle levering!

Is altijd goed.

Mijn ervaring is altijd naar wens.

vlotte afhandeling

nvt

Uitstekende service

Nooit een probleem gehad. Steeds snel geleverd.

Zeer professioneel

Goede, duidelijke uitleg, hygiënisch, geen gepush met kopen van producten.

Bestellen gaat makkelijk,de prijzen zijn vergelijkbaar met anderen heel goed en bezorging is op de vooraf aangegeven tijd.

fijne producten met een leuk kadootje

mooie producten , goed verpakt en snel bezorgd. dankjewel!!

Prima webwinkel met uitgebreid assortiment

Een fijne webwinkel. Groot assortiment. Snelle levering.

Ga zo door

Jammer van de houdbaarheidsdatum

Ik heb voor een jaar lang cranberry capsules van Lucovitaal gekocht. Het was 1+1 gratis voor een mooie prijs maar deze capsules zijn helaas nog maar een half jaar houdbaar.

Prima geregeld

Bestellen Betalen 2 dagen later ophalen bij DHL servicepunt

Netjes verpakt en op juiste moment geleverd

Netjes verpakt en op juiste, zelf gekozen moment, geleverd.

uitstekend

Snelle verzending, goede opvolging