Snelle levering, verrassing kadootje erbij.

Bestelling

Zoals verwacht.

Zoals gewoonlijk prima.

Duidelijke communicatie en de bezorging op afgesproken tijd. Ook de verpakking is top en leuk de attentie erin.

Goed produkt, snelle levering!

Gebruik de shampoo al een hele tijd tegen haaruitval. Door de snelle levering zit ik gelukkig nooit zonder

Slecht

Ik baalde echt heel erg dat jullie mijn bestelde kleine flesje en stuk zeep in een mega doos hebben gestopt, vol met bergen plastic. … Dat is voor mij een reden om niet meer bij jullie te bestellen. Hoop dat jullie dat veranderen in een duurzamere manier van verzenden.

Uitstekend!!!!

Supersnelle levering, uitstekende website en een leuk cadeautje. Ik bestel volgende keer weer!!

Snel en uitstekend!

Ruim assortiment en altijd zeer snel en accuraat geleverd!

Uitstekend service

Binnen een dag heb ik mijn bestelling. Geweldig!

Snelle en goede levering

Leuk dat erg cadeautjes meegeleverd worden.

Snelle levering top producten

Goede producten voor een mooie prijs en snelle levering. En als verassing nog leuke kadootjes erbij. Ik kom zeker terug.

Snelle levering. Ontzettend goede producten!

Overzichtelijk en duidelijke website. Betaling ging snel. Levering snel. En de track en tracé code werd ook snel verzonden. Perfect! Hier ga ik vaker bestellen.

Snel en adequaat

Snel geleverd, top!

Keurige levering

Geen commentaar

Het pakket was er heel snel en ik heb heel leuk een extra kado mogen ontvangen

Laagste prijs en zeer snelle levering!

Snelle levering en fijne producten

En voor de juiste prijs

Snel en correct geleverd

Super goed

Gewoon zo doorgaan

Ok

Het ziet er er prachtig uit.

Goededag. ik ga er vandaag mee aan de slag maar het lijkt mij helemaal geweldig. als ik ermee aan de slag gaat stuur ik jullie een berichtje terug bedankt voor de mooie verpakking helemaal top suc 6 verder

Mooie aanbiedingen, snel geleverd.

Van bestellingen tot bezorgen goed op afspraak

Fijne service

Grandioos

Mijn produkten snel ontvangen en helemaal naar wens

Snelle levering en superblij met cadeau!

Prima producten, snel geleverd en aangenaam verrast door het gratis flesje dat er als cadeau bij zat! Top!

Slecht

Niks gehad