Snel en netjes verpakt

Snel en netjes verpakt

Snel en correct geleverd

Pakketje kwam snel en daarin vond ik naarst mijn bestelling ook een leuk extraatje.

Bestellen ging perfect plus bezorging!

Levering was goed

De levering was prima alleen wát ik gekocht heb is totaal niet wat ik verwacht had dus zonde van mijn geld

Ik ben niet blij

Metagenics MetaRelax 180Tabletten SKU: 5400433224311 Prijs: € 29,95 Aantal: 2 Order 2548065 Heb ik nog steeds niet ontvangen. Marie heeft er helemaal niets mee gedaan en Annet zou me terug bellen. DHL zegt geleverd te hebben. Niet bij mij in ieder geval. Het zou door Annet en zij zou contact op nemen met DHL en mij terug bellen maar ik heb nog steeds niets gehoord.

Zeer snelle en correcte levering.

Alles de dag na bestelling correct en tijdig geleverd. Top

Nog maar 1 keer besteld maar prima ervaring. Geen klachten

Zie hierboven.

Geweldig!

Super snel bezorgd en heel mooi en netjes ingepakt! Mooie producten!

Communicatie mag iets beter of ik heb foutje gemaaktveoeg om een nieuw wachtwoord krijg ik geen bericht

mijn bestelling werd prima geleverd!

Mijn bestelling werd prima geleverd!

Webshop is overzichtelijk, bestellen is makkelijk en wanneer je voor 17.00 uur besteld wordt het de volgende geleverd. Wanneer dit niet mogelijk is geven ze dat duidelijk aan. Top service!

Snel geleverd, goed verpakt.

Goede ervaring, bestel hier zeker weer!

Heel tevreden over bestelling

Vlotte levering na moeilijkheden met de bestelling via de website. Is heel correct opgelost.

Product prima staat en snel geleverd

Zeer positief

Uitgebreid gamma, goede prijzen, snelle levering

Ik blijf bestellen, tevreden vooral over snelle levering.

Keurig netjes en snel bezorgd

Heel snel geleverd en nog een gratis presentje.

Verrassing!

Ik moet bekennen dat ik verrast was door het cadeau dat Beauty Plaza mij stuurde. Ik dacht dat het een proefmonster zou zijn, maar wat ik kreeg was een volledige handcrème. Ik hoop dat ik vaker iets via deze site kan kopen.

Moeizaam door fout in systeem.

Doordat het systeem steeds aangaf dat ik ‘n juist adres moest invoeren, wat ik steeds al deed!) verliep de procedure zeer moeizaam en na veel gechat heb ik de bestelling uiteindelijk per telefoon kunnen doen.

Snelle levering en kwalitatief goede producten

Al meerdere malen een bestelling geplaatst en ben blij met de snelle levering, de kwaliteit van de producten en de attenties die ze er altijd bijdoen.

Ik vind dit een hele fijne webshop met heel veel keuze!

Snelle verzending, zeer goed verpakt

Snelle verzending, goed verpakt

Beaut Plaza NL heeft de goede dingen, die ik voor mijn huid erg nodig heb.

Webwinkel is goed in te winkelen en alles goed in te vinden, levering is prima en snel. Maar vooral, ze hebben producten die ik echt nodig voor mijn huid nodig heb. En daar ben ik heel erg blij mee.

Helemaal top, snel en goede levering

gemakkelijk, eenvoudig, snel en betrouwbaar

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis