Snelle levering, indien het product niet voorradig is ontvang je een mail als je het weer kan bestellen.

top

nog een keer top

Alles perfect geleverd

Alles perfect geleverd

Snelle service duidelijke communicatie

Snel bezorgd en goede info

Goed verzorgd

Eigenlijk was alles goed en keurig , alleen op de site komen om te bestellen was even een dingetje...eenmaal aan het bestellen deed de knop van 1 artikel het niet. Ik wilde 3 x subtill 6.3 haarverf bestellen deed de knop enkel 1x. Dus ik kon niet meer dan 1 tube bestellen. Dat is dan weer heel jammer. Dus moet ik daarvoor naar Helmond rijden om dat in een winkel te halen.

Besteld en snelle en levering de volgende dag

Fijne shop

Goede producten, redelijke prijzen. Levering ook goed. Blij mee en ga vaker bij ze bestellen.

Ik bestel al vele jaren, gemakkelijk klik klik betalen en het komt per post.

Word vriendelijk te woord gestaan en snelle goede levering met altijd een kleine attentie erbij! Heel klantvriendelijk!

Snel geleverd, leuke extraatjes erbij

Erg tevreden, aanrader

Professionele shampoo besteld. Makkelijk besteld en snel geleverd.!

Prima ervaring

Voor het eerst mijn gezichtscrème besteld bij beautyPlaza... gewoon omdat het behoorlijk in prijs scheelde. Ik kreeg ook nog een leuk kadootje erbij, een handcrème. Hartelijk dank.

Hele snelle bezorging

Snelle bezorging en goedkoper dan op andere sites.

Aanbod en snelle levering!

Prijzen soms interessant en snelle correcte levering

Goeie en correcte service.

Positieve ervaring

Super!!!

Hele goede ervaring,voor herhaling vatbaar.

Snelle levering. Erg tevreden.

Snel besteld vlot geleverd!

Prima website snelle levering

alles snel geregeld

duidelijke site, makkelijk besteld, volgende dag bezorgd. Heeft helaas niet mijn Payot artikelen.

Prima webshop

Snel geleverd. Verkopen gelukkig de luxere en echt veel betere produkten om je haar te verzorgen. Prijs kwaliteit is top want alles was in de aanbieding. En daar bij nog 2 leuke cadeautjes. Ik ga hier zeker vaker wat kopen.

Top !!!

Alles netjes op tijd geleverd. Prijs/kwaliteit is super. Zeer tevreden.

Slechte bezorging.

We waren niet thuis dus hebben ze het pakketje in de papier afvalcontainer gestopt. Heb hiervoor al een klacht ingediend bij jullie. Moest van DHL. Producten zijn oke en ook leuk die presentjes.

Tja

De producten die ik zocht snel kunnen vinden en snel geleverd. Prima!

100 % prima service!

Zie boven