Uitstekende service

Beautyplaza had tijdens de feestdagen als enige nog mijn favoriete geschenkset van dior.

Snelle levering en product voldoet aan verwachting

Snelle levering, makkelijk bestellen, goede verpakking

Snelle levering, goede prijs

Prima levering

De inhoud van het pakketje had een brievenbuspakje kunnen zijn in plaats van zo’n immense doos!!

Ik miste iets in mijn bestelling, binnen 10 minuten een reactie via WhatsApp. Inclusief foto van het inpakken dat het idd hun fout was. Meteen verstuurd opnieuw plus cadeautje voor het foutje. Dus ik zeg Chapau!!!!! Top service!!

L'Oreal shampoo

Dankuwel, ik ben tevreden .

Snelle levering, maar niet goed verpakt

Ik had 3 artikelen, waarvan gelukkig 2 dezelfde. De spraydop was kapot gegaan tijdens het vervoer. Dus het verpakken vind ik niet best. Dit is 1x gebeurd, verder altijd netjes en snelle lwvering.

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Op een overzichtelijke site zoeken, makkelijk bestellen en snelle levering

Duidelijk en snel verzonden

Website is overzichtelijk met goede beschrijvingen. Verzending is supersnel

Snel

Correct en snel

Snel en goed geleverd

Snelle levering, alles zat erbij inclusief extra cadeautje

Fijn bedrijf

Ben blij jullie gevonden te hebben. Bestelling gedaan en de volgde dag had ik het al in huis. Super. De shampoo is fijn.

Goede site, snelle levering. Kortom tevreden

Fantastisch gesprek met Joyce!

Ik werd op een persoonlijke manier geleid naar wat ik nodig had :)

Professionaliteit

Uitstekende klantenservice. Mijn pakket werd in het sorteersysteem van BPost beschadigd. Hierdoor verloor ik 1 liter shampoo. Bpost verwittigde Beauty Plaza en ook ik nam contact op en bezorgde foto’s van de beschadigde zending. Zonder probleemstelling kreeg ik een nieuwe fles shampoo heel snel toegestuurd. Mijn ervaring is dus een sublieme klantendienst. Dank hiervoor.

Snel en zelfs met een mooi sample van een bruikbaar product

De hele bestelling was mooi op tijd zoals beschreven. Een extra verrassing was het product dat gratis was toegevoegd. Een ruimhartig sample waar ik zelfs langere tijd gebruik van kan maken qua volume. Heel attent.

Kleeft niet

Mooie producten, aanbiedingen en goede service.

raar

Naar mijn weten had ik 2x Kerastase shampoo besteld. In plaats daarvan kreeg ik 1x Kerastase en 1x jullie eigen merk. En dat eigen merk is dan knap duur!

Snel en goed geleverd zelfs vlak voor kerst

Produkt was vlgs verwachting. Snelle levering! Helemaal oke

Veel keuze snel in huis

Slecht

Artikelen besteld 8 Dec. Was afgeleverd 12 Dec natte, lek doos. Bezorger terug genomen. Jullie laten weten. Op nieuw verstuurd 15 Dec. Ontvangen 19 Dec. 1 van de artikelen was in bubblewrap verzorgd - dus zonder doos. Niet professioneel en onacceptabel.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis