Voordelig en snel

Goed en vlot

Goede producten en een vlotte service.

Veel producten en snel geleverd

Maar de website zou kunnen worden verbeterd bij het afrekenen. Als je van meerdere artikelen ook meer bestelt en blijkt dat er iets niet op voorraad is dan moet je zelf maar uitzoeken welk artikel dat is, want je kunt niet afrekenen zonder de aantallen aan te passen. Lijkt me toch niet moeilijk van jullie kant om dat aan te geven. Heb al meerdere keren gehad dat ik 2 van meerdere producten wilde en bleek er van een nog maar één op voorraad; voor ik had gevonden welke dat was……

Goed verzorgd, snel binnen!

Goed verzorgd, snel binnen!

Alles pico bello

Zoals er staat vandaag voor 17u besteld morgen geleverd klopt. Boven een bepaalde som gratis levering. Prijzen zijn goed. De producten zijn degelijk verpakt. Geleverd door B- Post, levering mooi kunnen volgen.

Top service!

Prima service, altijd snel geleverd Het enige minpuntje, je krijgt bij je bestelling een cadeautje wat uiteraard heel leuk is maar heb reeds zoveel staaltjes shampoo en conditioner gekregen die ik nooit gebruik. Terwijl er vroeger handcrème werd toegevoegd aan de bestelling waar ik heel gelukkig mee was, zou fijn zijn mocht er wat meer variëteiten zijn tussen de cadeautjes,

.....

......

Scherpe prijzen en goede bezorgservice

Goeie service en topproducten

Bestellingen worden snel afgehandeld en geleverd. Goederen kunnen teruggestuurd worden met garantie van terugbetaling!

top

altijd vlotte levering

Duidelijke website

Waardeloze bezorging!!!

Zit de hele dag thuis te wachten krijg ik een bericht dat ze mij niet konden bereiken. Ben zeer ontstemd over de bezorging van DHL en heb besloten geen produkten meer te bestellen die door DHL geleverd worden. Jullie weten het misschien niet of misschien wel dat ze zeggen dat je niet te bereiken was en deponeren het bij het afhaalpunt. Schandalig. Ik ben 83!! Vorige maand precies hetzelfde. Sta ik bij zo’n afhaalpunt, snap ik er niets van hoe het werkt! Moet ik wachten tot iemand me kan helpen. Ik koop voortaan mijn produkten in de winkel. Moet ik wel een stuk rijden maar dat moet dan maar. De PTT levert me zulke streken niet!! Toch zie ik regelmatig DHL op dit nieuwbouw terrein!! Hoe kan het dat ze Groenkazerne 4 in Ulvenhout het 1e gebouw, niet kunnen vinden. Graag antwoord aub. Mijn tel nr is 0621275000

Goede prijs en prima service

Goed geholpen

Snelle bezorging

Betrouwbaar voordelig en snelle levering

Conform afspraak goed verpakt afgeleverd

Alles was in orde

Alles was in orde

Dikke prima

Snelle verzending en leuk bijpassend cadeautje ontvangen.

Altijd geweldig service

Zeer snelle levering , mijn producten zijn altijd voorradig en veel voordeliger dan bij de kapper .

Uitgebreid gamm

Overzichtelijke website, diversiteit in aanbod, zeer korte leveringstijd, kleine attentie bij bestelling, foutloze levering

Gewoon super

Alleen jammer zat het beloofde cadeautje er niet in maar verder prima verzorgd!

Altijd snel geleverd

Niet tevreden

Product laat witte waas achter.

Goed, vlot enprobleemloos.

Kwalitatief goede producten en snelle levering

Beauty Plaza levert conform afspraak snel en altijd met een leuke attentie

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis