Goede service en prijzen

N.a.v. geleverde bestelling, waar de verpakking gelekt had, kreeg ik op mijn klacht, meteen een reactie en is ook super opgelost!

Duidelijke website, snel geleverd en groot assortiment aan producten.

goede service, correcte prijzen

bestellen regelmatig en zijn tevreden

Heel tevreden over de service, Top

Ik ben altijd heel tevreden over de service en de snelle levering. Dankjewel

Duidelijke site, snelle levering.

Ze hebben een duidelijke website en leveren hun producten ook erg snel! Ik ben erg tevreden!

Super spul

Makkelijk in 10 seconde alles schoon

Efficiënt, oplossingsgericht en snel

Met oplossingsgericht bedoel ik dat de website gerichte producten kan voorstellen ingeval van allergie,....etc

Slecht

Mijn bestelling is nooit aangemen.

Artikelen snel geleverd in een goede verpakking.

Tevreden met de producten en snelle levering!

The delivery was very fast. I hope to get other brands’ samples though.

Bestelling na een week nog niet ontvangen

30 december is een bestelling gedaan maar tot op heden nog niks ontvangen.. dit ligt zo te zien niet aan Beautyplaza maar aan DHL. Wel vervelend dat ik, na dit gemeld te hebben, zélf na een aantal dagen weer contact moet opnemen met jullie. Het is klantvriendelijker om contact te zoeken met mij. Ik hoop dat dit goed wordt opgelost en ik mijn bestelde spullen snel ontvang.

Bestelling ok, bezorging door DHL te laat

Site is gebruiksvriendelijk. Bestellen gaat heel makkelijk. De producten waren conform bestelling. Echter DHL deed er een dag langer dan gepland over, waardoor wij de bezorging door een korte vacantie misten. Na één keer vergeefs te zijn aangeboden, werd de bestelling nog eens een dag later weer aangeboden aan voor mij onbekende buren, een paar huizen verderop...

Je hebt de verzending een beetje uitgesteld, maar het geschenk dat in het pakket zat, maakte me weer blij.

Snel bezorgd en leuk kado erbij Ik blijf hier zeker bestellen Perfecte afhandeling

Snelle toezending van bestelling.

Jammer dat ik bij iedere bestelling dezelfde tube haarschampoo ontvang.

Positieve ervaring

Snelle levering.

Goede prijs en service

Hadden precies wat ik zocht en voor een mooie prijs. Netjes geleverd met als extra hun eigen conditioner erbij. En ook die kan ik (CG) aanbevelen.

Ruime keuze en goed advies voor een reeële prijs

Top.

Betaalbare producten!

Ik heb mijn producten snel ontvangen en zelfs een paar gratis samples erbij gekregen. Heel blij mee!

Snelle reactie op voorraad misser, goede afhandeling, het ontbrak wel aan duidelijke info over

Wanneer opnieuw op voorraad. Inmiddels elders gevonden. Gr jjn

Kan nog niet oordelen

Ik heb het product pas 1× gebruikt , dus kan ik het nog niet beoordelen. Met vriendelijke groet Francie

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis