Goede website en snelle levering

Hele procedure van bestellen t/m levering verliep goed.

Goede deals en snelle levering

Op deze website vind je altijd goede deals. Ik gebruik het regelmatig om mijn haircare en skincare routine aan te vullen. Levering is ook altijd snel.

Snel verzonden

Ik had een bestelling geplaatst en betaald. Super snel verzonden, bedankt!

Snelle levering en het cadeautje dat er bij zat was heel leuk

geweldige service

product besteld rond kerstdagen en dag na kerst al in huis. geweldig

Goed verzorgd

een heel goed alles ineen bedrijf bv. haarspullen of huidprodukten

mijn shampoo vind ik altijd goed die rosse fles

Geweldig ! Besteld , Betaald, Geleverd.

Zoals eerdere bestellingen is nu ook deze vlot en correct verlopen, geen enkel probleem. Besteld , betaald en geleverd. In de toekomst ga ik nog bestellen bij BeautyPlaza .

Kan niet beter.

Alles was duidelijk en snel bezorgd

Snelle levering en goede prijs!

Zeer tevreden over de levering en de producten!

Snelle levering top

uitstekend

alles zoals beloofd

The perfume was original. I received two gifts as well. The shipment was also too fast. I received my package after 2 days. Everything was perfect. Thank you very much.

Goede service en heel snel geleverd.

De website was erg duidelijk en je kon makkelijk over al uitkiezen. Ook was de levering erg snel. Ik had het al binnen 2 dagen.

Snelle levering, prima product voor een goed prijs , leuk leuk presentje erbij ! Top zo doorgaan

Voldoet prima

Prima producten. Snelle levering.

makkelijk bestellen en wordt op tijd bezorgd

overzichtelijke site en makkelijk bestellen. Wat mij betreft zou ik alleen liever extra korting krijgen/punten sparen voor korting in plaats van een gratisproduct. Ik ontvang nu steeds gratis shampoo terwijl ik bewust een heel andere shampoo bestel. Ik gebruik de gratis shampoo dus nooit. zonde!.

Top bedrijf

Ik bestel zo af en toe iets bij beautyplaza en elke keer wordt mijn bestelling snel bezorgd. Goeie prijzen en duidelijke site.

Snelle en correcte levering in een drukke tijd!

In december heb ik besteld maar de levering van mijn producten kwam keurig na twee dagen. En natuurlijk zat er een verrassing bij. Niets dan goeds over BeautyPlaza!!

Vlotte bestelling

Bestelling en levering vlot en correct!

Snelle service en toen een product niet leverbaar was. Terwijl ik wel betaald had. Gelijk geld teruggestort. Prima service.

Snel en goed

Prima site en snel geleverd

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis