Erg goede producten voor een geweldige prijs!!

Ik heb nu al een aantal keer besteld bij beauty plaza en kan zeggen dat ik zeer tevreden ben. De producten zijn goed en gaan ontzettend lang mee. Het enige wat een beetje krom is, is dat ik een aflevermoment tussen 16.00 uur en 21.30 uur kies en DHL vervolgens om 13.34 langskomt. Nu heb ik 3 dagen langer op mijn pakket moeten wachten en werd het niet thuis bezorgd maar bij een afleverpunt. Als dit verbeterd word kan ik geen negatieve punten bedenken!

Snel en zoals afgesproken

Netjes verpakt, snel geleverd en met een leuk kadootje erbij. Voor herhaling vatbaar

De verpakking was veel te groot voor een doosje Dior oogschaduw . En de beloofde proefjes/ cadeautjes zaten er niet bij .

Fast delivery and gifts included, what else do you want?

Snel

Mooi product

Goedkoop en snelle levering

De bekende merken zijn hier stukken goedkoper dan in de dtogist of bij andere webshops. Ook zonder account en gedoe met wachtwoorden kan je snel en eenvoudig bestellen. Je hebt de keuze uit verschillende leveringsopties en de levering is de dag nadien al! En wat een leuke verrassing dat er nog enkele gratis staaltjes bij mijn bestelling zaten!

Pakket niet geleverd

Mijn pakket is niet geleverd

Prima service, goede prijs-/kwaliteit verhouding.

Snel geleverd en goed verpakt

Ik had een giftbox van Kerastase besteld, de dag erna kwam het al binnen. Keurig verpakt en blij mee.

Bestelling vlot binnen

Wat ik nodig had besteld en een dag later in huis

Helaas niet alle producten die ik wilde bestellen leverbaar

prima!!

mooi op tijd. prima product

SUPER SNELLE LEVERING

Great shopping experience

Always a nice shopping experience. Great products at nice prices.

Correct en snel ook met de retour afwikkeling

Zie boven

Snelle leveeing, netjes verstuurd

Keurig verzorgd!

Prima communicatie en nette verzorging van de levering.

Goed product

Ruime keuze in kappersproducten

Zeer vlotte verkoop

Na bestelling had ik 1 dag later m’n producten in huis

Nog niet ontvangen?

Ik heb mijn bestelling niet eens ontvangen! Duurt lang!

goed en vertrouwd beurt shoppen. Snelle en nette levering. Gratis parfum proefje erbij gekregen. Altijd leuk. ;)

Snel!

Super snel geleverd, leuk verpakt met een monstertje en een cadeautje!

Gewoon goed

De reviews lopen uiteen van heel goed naar heel slecht. Dat doe je dan twijfelen. Voor de zekerheid heb ik eerst gebeld of het product op voorraad was. Ik werd heel netjes te woord gestaan door Nathalie. Heb vrijdags om 15:00 uur besteld en had zaterdags mijn bestelling binnen. Netjes verpakt en nog een cadeautje erbij ook.

Snelle levering en goede producten

Hele fijne en duidelijke site, ook waren mijn producten binnen 1-2 dagen bezorgd.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis