Snelle, keurig verzorgde levering. Nog een leuk extraatje erbij. De prijzen zijn heel redelijk.

Zeer tevreden!

Snelle levering, zat er ook een verassing cadeau in het pakket. Erg attent

helemaal goed

Bestelde product werd conform afspraak keurig geleverd.

Gelijk duidelijk wat op voorraad is

Snel en goed

Snelle levering, goed verpakt

mooie producten, snel bezorgd en met een extra kadootje

mooie producten en heel snel in huis. ook leuk is dat extra cadeautje

Alles correct bezorgd op de aangegeven dag, fijn alles op (en van) één plek in één pakket ineens bezorgd.

Ik ben zeer tevreden

Direct merkbaar dat mijn haar er beter uitziet

Een aanrader

Beter prijs. Uitstekend producten. Snel bezorgd. Elke jaar besteld ik mijn kerastase producten bij jullie

Trustable seller

I am big fan of one of perfumes from Armani Prive line, specifically few years older version with slightly different bottle design. Beauty plaza had this version, not only that, but they had both the older and new version of the same fragrance with slightly different price and pictures clearly showing which is which. That is very rare if not impossible to see in webshops, the attention to detail. Only true parfumholics will understand the importance :)

Niks op aan te merken

Goede producten en snel geleverd.

De producten waren goedkoper als bij een ander. En snelle levering. Zeer tevreden. Bestel zeker nog een keer.

Snelle levering, leuke dingen extra s Helemaal top

Perfect geleverd

Geweldig.

Perfect op tijd gekomen en goede prijs

Snelle verwerking en bezorging

Zie hierboven

Correcte prijzen en levering

Correcte prijzen. Levering duurde wel langer of belooft.

Goed en grappig

Прислали не правильный заказ но после моего сообщения быстро исправили ошибку и по ошибке хотели второй раз посылку послать Но в общем быстро и легко

Ontgoocheld

Beaty plaza maakte gebruik voor verzending van B Post Verzending duurde 8 dagen vooraleer geleverd aan huis werd Is vrij lang tov vorige bestellingen en ervaringen

Leuke winkel met breide assortiment and lage prijzen

Alles prima!

Voor het eerst hier iets besteld.

Fijn! Snelle verzending, goed ingepakt, ben ook tevreden met het product en leuk kadootje erin.

prima collectie met top service

correcte behandeling en aflevering met dito service van producten

Product en omschrijving niet overeen.

Niet erg tevreden over beautyplaza. Kocht recent zonnebrandcreme speciaal voor kinderen, volgens de omschrijving op de website. Ik kreeg echter de normale (volwassenen) variant thuisgestuurd. De klantenservice was het niet eens met mijn verhaal, waardoor de enige optie was om het terug te sturen, tegen betaling van verzendkosten!

Aan verwachtingen voldaan

Je krijgt wat je verwacht

Goed product en snel geleverd

Echt als beloofd volgende dag in huis

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis