Content

Groot aanbod en snelle levering! Bestelde producten zaten onder het stof = vies.

Gewoonweg perfect

Ik heb het besteld en het kwam bij mij thuis volgens afspraak

Tevreden over het product en de dienstverlening. Heb niet de behoefte om jullie organisatie gratis te promoten, ondanks de goede service!

Geweldig aanbod

Ik vind altijd wat ik nodig heb bij jullie, maar de laatste keer waren veel producten niet leverbaar. Ik zit vast aan de merken Toleriane van La roche en Eucerin i.v.m. allergieën, dus kan niet gaan voor ene vergelijkbaar product. Als tip voor jullie heb ik nog; een spaarsysteem voor vaste klanten. ben ik zelf dol op namelijk

Ok

Besteld, er wordt geen levertijd aangegeven en levering duurt echt een paar dagen.

Jullie afspraak komt altijd uit Het is goed verzorgd en de cadeau zijn altijd welkom.

Gewoon goed!

Er was een mooie aanbieding: 3 +1 gratis, hier gebruik van gemaakt, besteld en de volgende dag al in huis! BeautyPlaza doet het gewoon erg goed, niets meer aan toe te voegen.

Superrrrr

Ruim assortiment, en duidelijke omschrijving, en zeer snel met levering!

Makkelijk besteld. Ontvangst van bestelling in orde. Leuke gift!

Goede prijs, snelle levering

Al meerdere malen besteld, meestal volgende dag geleverd en altijd een extra kadotje bij bestelling

Gewoon goed

Gewoon goed

Goede service !

Snel geleverd en de Kerastase is goedkoper dan bij mijn kapper. :)

Goede producten

Zo heerlijk snel in huis! Voortaan rustig mijn shampoofles leegknijpen s"ochtends daarna bestellen want het was zo snel in huis!

Goedkoop en snel

Zelfde artikel betaal ik ergens anders meer en de levering is super snel.

Geweldig goede service

Ben zeer tevreden nette bezorging netjes verpakt. Goede produkten voor een goed prijs

Uitsteked!

Snelle levering, top klantenservice, super leuke cadeaus !

Mooie producten en snel geleverd

Mijn favoriete lippenstift is uit het assortiment gehaald maar was hier gelukkig nog te koop! En ook nog voor een super prijs! De levering was snel en er zat ook nog een klein presentje bij de bestelling, zo attent @

Heel tevreden!

Mooie producten, snelle levering. Top!

Snel, goede kwaliteit een voordeliger dan elders.

Literfles Dettol gekocht. Ws er de volgendecdsg al.

Geweldige webshop

Goede producten voor echte serieuze aanbiedingen!

Keurig

Snelle complete levering

Moeiteloos !

Mijn eerste ervaring met Beauty Plaza. Het ging perfect. Mooi ingepakt en aflevering goed verlopen. Ik zal weer daar bestellen.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis