Met jullie nieuwe systeem ontvang ik al 3 weken te laat mijn bestelling

Wat er op de site staat kunnen jullie op dit moment niet waar makken , voor 17.00 bestellen volgende dag in huis , het is nu al 3 weken dat ik 2 of 3 dagen later de bestelling ontvang . Wil wel even benadrukken dat de dames van de klantenservice je netjes en begripvol te woord staan ( ze krijgen toch steeds boze klanten aan de lijn ). Hoop dat het nieuwe systeem snel beter functioneert.

Prima service en lekkere shampoo . Snelle levering

Besteld ,heb gekozen voor een ophaalpunt. Binnen paar dagen kon ik het ophalen. Nog nooit problemen gehad

Snel, goedkoop

Snel ,goedkoop

Zeer snel en netjes geleverd

Op tijd en incl gift

Ik had vitamines besteld en tot mijn verbazing kreeg ik er ook nog een heerlijke handcreme erbij! Gewoon zomaar! Hartstikke leuk natuurlijk omdat het onverwacht was. Dank je BeautyPlaza ☺️

Alles perfect verlopen

Niets op te merken. Alles perfect verlopen

Super snel

Snel geleverd!

Keurig op tijd geleverd

Goede producten en snelle levering.

Goed maar miste een toevoeging

Wat mijn bestelling betreft goed Maar mijn toevoeging die ik aangekruist heb van kado en sample heb ik niet ontvangen……

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Snelle levering.

fantastisch

een fijne winkel om te winkelen,voor ieder wat wils.online bestellingen mooi netjes geleverd en goed verpakt

Prima !!

Goede prijs en snelle levering !

goede service en assortiment

snel kan ik mijn artikelen vinden en even snel ontvangen

Zit nog steeds op mijn bestelling tewachten

Kan er nog niks over zeggen ik heb mijn bestelling nog niet binnen

Snelle levering en altijd wat extra's erbij.

De producten worden altijd foutloos geleverd en er zitten altijd wat extra monsters bij, dat vind ik attent.

Veel keus aan produkten en vandaag besteld morgen in huis

te late levering

zeer teleurgesteld, op de site wordt vermeld vandaag besteld morgen in huis. Donderdag besteld, maandag pas geleverd !! zal nooit meer bestellen wanneer het dringend is. Ik heb alsnog elders mijn product moeten gaan halen

Fijne site met snelle levering

Fijne site met snelle levering

Prima.

Bestelling snel en goed ontvangen.

Heel goed en snel

Belofte word niet nagekomen

Ik bestel iets, mag aangeven wanneer het geleverd moet worden. Vervolgens gaat het de dag waarop ik aangegeven heb dat t geleverd moet worden pas met de post mee…. Op berichten kreeg ik helaas geen antwoord… Producten zijn prima overigens.

Snel ontvangen, netjes verpakt, aardige attentie erbij ontvangen

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en de produkten waren netjes verpakt. Tevens zat er een leuke attentie in het pakketje. Voor herhaling vatbaar!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis