Goede en snelle levering en 2 leuke extraatjes cadeau!

Duidelijke website. Goede aanbiedingen. Goede en snelle levering en 2 leuke extraatjes cadeau! Ga hier zeker vaker bestellen!

Perfect!

Snelle levering en goede kappers producten! leuke attentie erbij.

Netjes verpakt en snel in huis

Veel assortiment en netjes geleverd

Helemaal top

Helemaal top

Goede winkel met zeer goede prijzen

Fijne winkel met goede aanbiedingen en een snellen levering. En ook nog eens een flink cadeau, zelfs zonder cadeau een aanrader.

Op bezorging na goed

Op donderdag besteld. Heb € 0,95 extra bezorgkosten betaald en zou vrijdagavond tussen 18.30 uur en 21.30 uur bezorgd worden. Niet dus. Daarna bericht dat het zaterdag tussen 14.30 uur en 18.30 uur bezorgd zou worden. Dat kwam mij niet uit en dus verschoven naar maandag tussen 10.00 en 15.00. Dat is goed gegaan.

Uitnodigende en duidelike informatie

Bij de meeste producten goede informatie , service heel goed medewerkers altijd bereid je op weg te helpen

Bestelling netjes ingepakt en snel geleverd!

Leuk cadeautje bij de bestelling, geen mini sample maar echt iets waar je wat aan hebt!

Snel geleverd, goede aanbieding

Levering binnen 24 uur, goede prijs.

Snel, tijdig, hoge kwaliteit

Snelle levering, duidelijke website

Snel voordelig en alles op voorraa

Website eenvoudig

Geleverd zoals vooropgesteld

Erg goed

Leuk zo'n presentje erbij.

het is voor mij zeergoed

Ik ontvaangt mijn product snell en op afspraaken

Het is allemaal goed gegaan en je wordt over alles up to date gehouden.

Tweeledig

Pluspunten: snelle levering, cadeau. Minpuntjes:De beschrijving van het product bleek niet te kloppen, de foto van het product kwam niet overeen met de werkelijkheid. Daardoor heb ik de verkeerde oxidator besteld. De oude retourneren en een nieuwe bestellen = de prijs van de goederen. Het verzoek om hulp is genegeerd, de site is niet gerepareerd

hele goede ervaring!

Ik had twee producten besteld waar ik een sample en een ander gratis product bij kreeg. Hardstikke leuk maar het geen wat mij het meest verraste is dat er was nagedacht over wat ze erbij hebben gegeven. De producten sloten perfect aan bij mijn bestelling en daar was ik aangenaam verrast over.

Mooi assortiment

alles naar wens

snelle levering en alles zoals beschreven.

Fijne webshop, snelle levering

Fijne webshop met een breed aanbod en snelle levering, de volgende dag had ik het al in huis.

Producten prima,service laat aan wensen over.

Producten zijn uitstekend,heb door omstandigheden wel langer op de bestelling moeten wachten en hoop een volgende dat het op tijd word geleverd.Groet Anny.

Snelle levering perfect

Snelle verzending, fijne producten ontvangen en nog een sample van la roche posay. Heel blij mee!

Perfect, zoals altijd.

Perfect, zoals altijd.