Doen wat ze zeggen, TOP!

Ik heb ervaren, dat ze doen wat ze beloven en dat is heel prettig, was mijn eerste bestelling en zeker niet de laatste, was wel al eerder in het filiaal in Sluis geweest en ook dat was al een hele prettige ervaring, aanrader!

Hartstikke fijn dat ik naast mijn eigen producten ook nog 2 producten gratis kreeg! Bedankt

Het artikel is snel geleverd en nog een leuke verassing erbij gekregen. Een fijne fles champo . Erg leuk

Snel en goed

Makkelijk te bestellen, snel en goed geleverd, zelfs met een leuk extraatje.

geweldig product

heel fijn product en snelle levering

Uitstekend!

Goede aanbiedingen, snelle levering en een leuke verrassing bij het uitpakken van mijn pakket, een shampoo! Super bedankt voor de service en de attentie!

Goed .prima

Alles goed bezorgd .makkelijk bestellen ,goed op de hoogte gehouden van staat van bezorgen ..

Ik ben heel tevreden en blij met de producten die ik bij BeautyPlaza heb besteld. Bedankt voor uw service!

Altijd netjes in gepakt en optijd geleverd bestel al jaren omdat de prijs voordeliger is als bij me kapper

Nogal traag

Het aanbod is super alleen de duur tussen bestelling geplaatst en het ontvangen van de goederen duurt te lang. Bestel je in het weekend? Verwacht je pakket dan pas eind van de aankomende week... Dus niet handig als je iets dringends nodig hebt.

Snel en netjes

Bestelling kwam snel en netjes binnen

Aanrader!

Fijn product, snel verzonden! En ook leuke en fijne extraatjes erbij. Echt aan aanrader

Snelle levering, gratis staaltjes super gewoon

Snelle service / levering.. goed verpakt Overzichtelijke website

Ruime keuze, goede prijs en snelle levering. En heel erg blij met de gratis repair shampoo, die ga ik vanaf nu ook zelf bestellen!

Snel ontvangen en product zoals verwacht

Snel ontvangen en het product is zoals ik had verwacht

Te vertrouwen goeie producten ik ben heel blij dank u wel

Producten werden snel verstuurd. Geen klachten

Alles helemaal naar wens

Goed verpakt, snel geleverd Ik wad erg blij met de aankoop! En ook met de leuke goodies die erbij zaten.

Goed niks op aan te merken

Fijn dat ze zo'n enorm breed assortiment hebben

Wat fijn dat ze hier zowel de haarsalonproducten alsook drogisterij en apotheek (Vichy, Avene, LaRoche) hebben.

Heel snelle levering

Alles n'êtes geleerd, produkten zijn uitmuntend

Snel en correct

Snel en correct

Ik had een speciale shampoo besteld, omdat ik laatste tijd vaker en sneller last heb van vet haar. Vervolgens kreeg ik hier een gratis shampoo bij. Ik had hier geen hoge verwachtingen van en dacht even proberen tussendoor. Uiteindelijk is deze shampoo nog fijner dan de shampoo die ik heb besteld. Ben er heel blij mee.

Goede en snelle service. Leuk dat extra gratis kadootje

Goede en snelle service.

Nieuwstraat 70