Nog niet kunnen beoordelen want niet ontvangen

Pakje zwerft ergens want verzpnden met DHL wat een waardeloze bezorgdienst is. Al meerdere pakjes niet ontvangen of veel later omdat de bezorger voorbij reed ipv het pakje afgaf.

Geld verspilling

Ik heb iets besteld wat gewoon in de brievenbus past. Maar jullie verpakte het in een enorme doos en stopte er shampoo bij waar ik niet om gevraagd heb

Niet origineel product

Ze verkopen als korting, maar het product is nep. Zeer teleurgesteld en zal nooit meer van hen kopen.

Snel geleverd voor een goedkoop en goede kwaliteit schoonheidsartikelen. Ik blijf een klant!!!

Betrouwbaar bedrijf

Snel. Bezorgd, netjes verpakt. Duidelijke mail

Zeer goed!

Uitstekend product. Snelle levering en - indien nodig - adequate en vriendelijke klantenservice!

Correcte prijzen en snelle levering

Aanrader

Goede service en snelle levering

Dik tevreden

Precies zoals verwacht. Snelle levering, keurig verpakt,

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

Snelle levering en fijn assortiment aan producten!

Erg blij met mijn bestelling. Werd sneller bezorgd dan verwacht en ik kreeg een aantal leuke cadeaus erbij! Bedankt!

snelle verzending

Nadat ik producten had besteld kreeg ik precies de juiste producten snel thuis gestuurd. Daar was ik blij mee. Niks op aan te merken

Top❣️

Super snelle levering

Helemaal blij door de snelle en juiste levering!

Zeer tevreden. Alles snel in huis. En ook nog een paar leuke kadootjes gekregen

Fijne en makkelijke website en veel productkeuze

Ik vind de prijzen heel redelijk en de levering snel

prima!

Pakje werd snel bezorgd, Beauty Plaza heeft een ruim assortiment zodat ik alles in één keer in huis kan halen.

Makkelijk besteld en betaalbaar

Snel een bestelling kunnen plaatsen en snel geleverd.

goede levering

Snelle levering met leuke attentie.

Klantvriendelijk. Op tijd bezorgd en probleem op de nette manier op lossen

Top bedrijf

Betaalbaar en snelle levering

erg snel binnen en leuke kortingen

mijn bestelling was snel binnen en er zaten zelfs wat cadeautjes in dus dat was top!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis