Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en ook met cadeaus, bedankt voor de vriendelijke behandeling.

Makkelijk bestellen op se site en vlotte levering.

Charmant:))

Ik heb al meerdere keren bij deze webshop besteld. Zeer snelle levering en goede houding naar de klant toe. :)

Goed geprijsd, snel geleverd

Goed geprijsd, snel geleverd plus een cadeautje!

Goede service, goede prijs en leuke extra’s

Mooi producten voor een mooie prijs. Ik kreeg er ook wat producten gratis bij die ook echt nuttig waren. Ik zal zeker nog een keer bestellen.

Geweldig!

Alles is veilig aangekomen en zelfs 3 cadeautjes bij gekregen! Super

Alles helemaal naar wens

Gebruiksvriendelijk site, goed assortiment, goede communicatie en snelle levering in goede verpakking

Snelle, uitstekende service

Bestelling was snel verzonden, goed verpakt en de cadeautjes die waren meegestuurd waren een hele fijne verrassing.

Snelle service, heel tevreden!

Zeer tevreden, snelle bezorging. Zeker asn te raden!

Uitstekend.

De producten, de communicatie naar de klant is zeer goed. Echter de bezorging via/met DHL is rond uit waardeloos. Gaven aan dat zij het bezorgd hebben terwijl jij gewoon thuis zit. En niet voor de eerste keer!!

Duidelijke website goede producten. Gelukkig het merk Puro. Ik kocht de rode gistrijst weet dat dit goed werkt blij mee.

Snel geholpen

Ik had een fout gemaakt en heb toen een mail gestuurd en ben heel snel en netjes geholpen.

Grandioos

Wat een goede en mooie service.,en al die gratis spullen .in 1 woord Geweldig

Producten snel geleverd en voordelig

Super service

Ze houden zich aan de afspraak

Top website

Mooie actie prijzen en super snelle levering

Super en snel

Goedkoop, snelle levering. Super tevreden

Inaccurate shipping/delivery estimates

Happy with selection and price, however both orders were not shipped/delivered when promised. Would prefer accurate shipping and delivery times. Both packages were not even shipped until after the selected delivery date/time had passed.

Topp service, lekker snel!

Was snel bezorgt. Super fijn!

snelle service

snelle service, leuk om cadeautje te ontvangen

Goede producten, snelle levering

Ik kan hier bijna alle producten vinden die ik graag gebruik, vaak ook nog eens met korting. Daarnaast is er een snelle levering. Ik heb nog nooit problemen gehad met een bestelling.

Altijd blij met mijn producten

Ik bestel geregeld producten en altijd goed, vaak zit er ook een presentje bij. Tevreden en ook een goede klantenservice.

Makkelijke site! Snelle levering, goed verpakt en fijne producten..

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering tegen een goede prijs en met een leuk extraatje!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis