Fast delivery, competitive price

As above

Nog geen levering ontvangen.

Na mijjn hier onderstaande beoordeling heet Beauty Plaza, gezorgd dat ik alsnog mijn bestelling in ontvangst heb mogen nemen. Het is natuurlijk wel jammer, dat jullie een vraag voor beoordeling uitsturen voordat de goederen geleverd zijn. Ik mag aannemen, dat DHL de aflevering ook bij jullie meld en niet alleen aan de ontvanger. Jullie systeem zou dus zo ingericht moeten zijn, dat het pas reageerd op de ontvangst melding van afgifte van DHL bij de klant en niet daarvoor. Het zou zelfs zo moeten zijn dat jullie de pakketjes ook zelf actief blijven volgen op aflevering en dus in de gaten kunnen hebben wanneer iets mis gaat. Mij het verwijd maken dat ik via een negatieve beoordeling reageer is dus eigenlijk jullie eigen schuld, want ik houd de oorspronkelijke track en trace in de gaten en die staat vandaag op het moment van dit schrijven nog steeds dat de Zending wel is aangemeld, maar nog niet door DHL in ontvangste is genomen. Zoals dus al eerder aangegeven, zijn jullie automatiseringssystemen nog voor verbetering vatbaar. De 4 sterren zijn dus lauter en alleen voor afhandeling na de negatieve beoordeling en jullie actieve handelingen daarna. ------------------------------------------------------------------------------- Ondanks dat jullie een bericht stuurde, dat de goederen verzonden zijn. Heb ik nog geen pakketje mogen ontvangen. Ook de transporteur (DHL) vermeld bij track en trace dat ze nog geen pakket in ontvangst hebben mogen nemen. Gaat dus iets niet goed in jullie systemen, wat dus voor verbetering vatbaar is.

Ben altijd tevreden over jullie,snelle levering en goede aanbiedingen

Goed en snel

Goede, snelle levering

Uitgebreid assortiment met uitstekende merken.

Ik bestel hier al jaren al mijn haarproducten. Goede merken, keurig verpakt en altijd op de afgesproken dag geleverd. Avondlevering is heel handig.

Snelle levering, goede communicatie

Goede site, snel artikelen kunnen vinden.

Kwaliteitsproduct

Perfecte afwikkeling bestelling en bezorging Lanza product.

Super naar verwachting en op tijd geleverd!

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden de producten zijn heel goed en je krijgt er een kadootje bij Bij mijn laaste bestelling kreeg ik heerlijke hand crème als kadootje

Snelle levering.

Duidelijke site en snel in huis. En leuk dat er elke keer een kadootje bij zit

Ik had het verkeerde product besteld. Gebeld en omgeruild. Snel geld terug.

Uiteindelijk goed

Ik kon een aflevermoment opgeven, maar er werd niet afgeleverd. Contact gehad met de klantenservice en toen hoorde ik dat dit samenhing met de overstap op een nieuw systeem. Aansluitend verliep het proces prima. Blij met de producten, tegen een heel scherpe prijs, en het bijbehorende cadeautje.

Heel goed en snel!

Goede ervaring, zeker omdat ik al heel lang naar deze borstel aan het zoeken was en hij nergens geleverd kon worden!

Vlotte levering!

Fijn dat ik zelf tijdstip van levering kon kiezen, leuk dat extraatje ( cadeautje) . Zeer gewaardeerd!

Ik ben tevreden met mijn product

Ik had gevonden wat ik zocht en ook met korting!

Maken hun belofte waar.

Zeer netjes en correct bezorgt.

Verkeerde bezorg dag op site.

Goede ervaring alleen heel jammer dat de bezorging op een andere dag plaats vindt dan dat ze bij de bestelling doorgeven. Hierdoor zijn we genoodzaakt die dag thuis te zijn terwijl dat niet mogelijk was. Dan moet je alsnog de deur uit om het op te halen bij het servicepunt.

Goede prijs Snelle levering En bijna altijd een cadeautje erbij :)

Prima! Op tijd verzonden etc..

De levering van mijn bestelling is keurig verzonden

prima zaak

Goede ervaring

Het pakje was prima verpakt.

Helaas werd de bezorgtijd steeds uitgesteld.

Netjes verzonden, er was iets mis gegaan en dat werd DIRECT opgepakt. Heel tevreden, bestel hier de volgende keer weer.

Netjes bezorgd op afgesproken datum

Doos rook heel lekker door de handcreme die erbij gedaan was als cadeautje. Mogelijk bestel ik die handcreme nog een keer.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis