Snelle levering! Top

Goed, vertrouwd, als vanouds!

Bestelling werd snel bezorgd. Helaas ontbrak één artikel. Mailtje gestuurd en zonder problemen vlot nagezonden. Prima geregeld, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Hele goede korting die ik nergens anders kreeg en de volgende dag in huis

De kerastase resistance kon ik op deze site 2x zoveel krijgen voor de prijs die je op andere vergelijkbare sites kan krijgen. Kreeg nog extra korting omdat het eerste bestelling was. En het was er ook nog eens volgende dag!

Overzichtelijke website, simpel te bestellen, goede prijs en snelle levering! Top!

Product is niet als verwacht.

Het product ( serum) maakt je gezicht wit, en kruipt in elke huidplooi. Ik had gewoon witte zonder bruin moeten bestellen, als dat er is? Zonde van mijn geld.

Snelle levering van het juiste product en een heerlijke verassing/ handcrème

Alles perfect geregeld.

Goede en snelle levering, concurrerende prijs.

Prima ervaring!

Ik zocht een bepaalde crème van guinot, dat was ik mijn zoekterm en zo kwam ik op beautyplaza uit. Dat hebben jullie slim geregeld! Vervolgens was het een snel proces van bestellen en ontvangen.

Snel en goed geregeld

Makkelijk bestellen, snel geregeld, snel ontvangen

Helemaal goed!

Helemaal naar wens!

Goed, tevreden

Het was voor mij de 1ste keer dat ik bij jullie bestelde en ik ben er zeer tevreden over snel geleverd dus voor herhaling vatbaar

heel snel bezorgen service

Vlot en een top cadeau dank u

Vlot en een top cadeau dank u

Is goed van kwaliteit. Snel geleverd

prima service

ik bestel per email, dat is voor mij de makkelijkste manier

Super goede site

Alles super goed verpakt. Snelle levering en steeds een cadeautje erbij Een aan te bevelen site

Prima service!

Ik bestel regelmatig bij BeautyPlazaNL Een goede website...vlotte levering en komt altijd goed verpakt aan met een kleine verrassing erbij !

Betere betaal mogelijk met al die banken M. V .G J v dBOS

Snel bezorgd!En heerlijke handcrème van Umami er bij kado gekregen.

Producten voor een goede prijs

Producten voor een goede prijs

delivery delayed by one day

The packaging was good, but the delivery was delayed by one day.

Belabberd

Moet je een datum aangeven ( ben ik thuis)voor het afleveren, komen ze gewoon een dag later. Wat heeft dit voor zin om het aan te geven wanneer je iets afgeleverd wilt hebben. Was de eerste en laatste keer......helaas.

Zeer tevreden.

Nieuwstraat 70