Snel, betrouwbaar en scherpe prijs!

Makkelijk bestellen, geen gedoe en levering conform afspraak.

Snel en goed geregeld

Alles snel en netjes geregeld

Snelle en correcte levering

Bestelling vlot ontvangen. Alle producten waren aanwezig en het leuke is dat er nog een klein geschenkje bij zat, een shampoo. Altijd leuk om eens iets nieuws te proberen.

goede snelle levering

het was makkelijk mijn producten te vinden. De levering was goed en snel

Prijs kwaliteit verhouding is prima in orde. Verpakking voldeed aan de verwachting en het cadeautje was aardig

Alles oke

Tevreden over bestellen en leveren!!!

Altijd snel en juiste levering

Ik bestel best vaak maar wat ik nu had ik oa twee flessen (la Roche posay wasgel) besteld die duidelijk met zijn drieën in een verpakking zitten. De derde was er natuurlijk uitgehaald maar ik kreeg wel het extra plastic afval erbij wat om de twee flessen zat. Echt een No go!!

nette snelle levering

Nette snelle levering, alleen snap ik het gratis cadeau niet. Ik bestel een product voor een exceem gevoelige huid en krijg een gratis cadeau wat daar absoluut niet geschikt voor is.

Mooi aankoop voor prima prijs

Groot assortiment van La Roche-Posay voor aantrekkelijke prijzen. Merk vind je niet bij de drogist.

Snelle levering van producten

Perfecte en snelle levering van kwaliteitsproducten.

Uitstekende website

Bestellingen goed verzorgd. Snelle levering. Goede klantenservice.

Snelle, vlotte afhandeling van de bestelling.

Zie hierboven

Snelle en duidelijke service

Op de website artikel goed te vinden. Snelle levering Fijn bedrijf om bestellingen bij te plaatsen. Top Cijfer een 10

Duidelijke site en fantastische prijs

Duidelijke site, makkelijk te vinden. Goed assortiment met duidelijke uitleg en een fantastische prijs.

Prima ervaring!

Ik ben tevreden en dank voor het cadeautje!

De producten zijn prima en waren op tijd geleverd.

De producten zijn prima en waren op tijd geleverd.

Uitmuntend

Snelle verzending, snelle levering en goed verpakt.

Altijd goed

Goede prijzen, mooie artikelen, duidelijke website, snel geleverd. Wat mij betreft een aanrader!

Scherpe prijs!

Nou dan niet

Allemaal goed

Tevreden

Komt afspraken na

Niet duur en goederen netjes bezorgd.

Ga zo door

Keurige verzorging en afwerking

Snelle levering, goede prijs

Prima eerste ervaring met Beauty Plaza NL

Mijn eerste bestelling bij BeautyPlaza was netjes op tijd en in prima staat geleverd! Ik ga zeker nog bij jullie bestellen!

Snel en correct geleverd

Snel en correctgeleverd