Heel snelle levering

Supersnelle levering en netjes ingepakt!

Positief en tevreden

Overzichtelijke , duidelijke en heldere website. Goed product, eerlijke prijs en snelle levering

Content

Correcte service en content van mijn keuze :)

Ik ga liever naar de winkel

Zoals hierboven vermeld,shop ik zelden of nooit online!ik hou van het contact met de mensen in de winkel.grtjs

Snelle service, mooie spullen, nette afhandeling

Snelle service, mooie spullen, nette afhandeling.

Ik had nog nooit van deze site gehoord, dus ik was eerst een beetje huiverig. Mijn bestelling kwam de dag erna al binnen, zeer tevreden over de snelle levering en de goede verpakking van mijn pakket. En bedankt voor het kadotje wat ik erbij kreeg!

Goed merk gekocht en goedkoper dan elders

Op zoek naar een bekend merk shampoo en conditioner bij Beautyplaza terecht gekomen. Goed geregeld! Na 2 dagen in huis en stukken goedkoper dan elders...

Goed verzorgd

De artikelen die ik besteld ,waren keurig verzorgd

Snelle reactie op de app

Ondanks een snelle reactie niet helemaal gegaan zoals afgesproken Desondanks een snelle bezorging en nogmaals erg fijn dat er zo snel op je app wordt gereageerd en ben erg netjes te woord gestaan Uiteindelijk kon ik m'n pakketje dicht bij m'n huis ophalen Ga hier zeker weer bestellen Gr juanita

Mooi op tijd de bestelde spullen

Het was makkelijk de artikelen tegen een mooie prijs te bestellen De volgende dag had ik het op de afgesproken tijd in huis

zeer tevreden, en mooi geschenkje

ik ben super tevreden over de prijs en kwaliteits

Vlot en correct

Alles de dag na bestelling ontvangen met leuk geschenk erbij

Fantastische service

Ik had besteld en de volgende ochtend kwam mijn pakketje al aan. Top service en top producten.

Service

Super service, snelle levering, leuke aanbiedingen en gratis presentje.

Zeer snelle actie

Goede website, snelle levering en tevreden met mijn aankoop.

Uiterst correct op tijd

Fijn dat ik niet hoefde te wachten op de bestelling Netjes op tijd geleverd I nhoud klopt Ik ben dik tevreden

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen en snelle levering

Alles naar berwachting

Makkelijk te bestellen en snel in huis met een gratis kado

Zo goed dat ik mijn vrienden op de hoogte stel van mijn goede ervaring.

Goede aanbieding gescored en de levering was snel en goed aangekondigd. Product netjes verpakt en goed ontvangen.

Super snelle levering ondanks Corona drukte

Snel geleverd goede prijs

Goede ervaring met Beautyplaza.

Snelle levering met een leuk cadeau! Ondanks dat de bestelling goed was ingepakt was er toch een item stuk aangekomen. Hierover gebeld en gemaild met een vriendelijke dame. De volgende dag al een vervanging toegestuurd gekregen. Beautyplaza helemaal top!

oke zie hier onder

Altijd op 2 dagen mijn bestelling.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis