Niet alles op tijd ontvangen

Ik heb niet al mijn producten binnen de beloofde datum ontvangen. Het zou dinsdagavond worden bezorgd en het is nu vrijdag. Het is er nog niet

Heb product niet ontvangen

Heb product niet ontvangen . Ze heeft alsnog opgestuurd en jammer genoeg weer niet aangekomen helaas

Producten snel geleverd. De producten waren veel goedkoper dan bij de apotheek.

Altijd correct, goed verpakt en een snelle levering

De beschrijvingen over en de producten voldoen aan mijn verwachtingen. Alle bestellingen worden met een "cadeautje", zorgvuldig verpakt en geleverd.

Super snelle levering, daarbij een leuk cadeau

Mijn eerste bestelling bij BeautyPlaza is zeer tevreden verlopen, laat in de middag besteld via hun overzichtelijke site en de volgende dag netjes ingepakt thuis afgeleverd, vanaf een bepaald bedrag krijg je er een cadeau bij, een fles repair shampoo van 100 ml hoe leuk is dat!

Top overzichtelijk website en snelle levering

Mijn ervaring is dat ik bij jullie meer gaat bestellen

Geweldig!

Makkelijk bestellen. Goede informatie betreffende de levering. Snelle bezorging! Geen overdreven grote doos. Keurig verpakt.

uitstekende website duidelijk en helder

Wat ik bestel, de ontvangst is snel, zeer tevreden ben ik en kom volgende week terug met een bestelling. Leuk zijn de proefjes erbij.

Doe zo voort super

Heel tevreden . Snelle levering. Super kadootje

Uitermate tevreden.

Uw klantendienst is geweldig. Ik ben onder de indruk van Uw dienstverlening. Dank U.

Super tevreden met de service.

Snelle afhandeling. En in goede orde mijn artikelen ontvangen. MVG Ric

Prima informatie, prima levering

Snelle levering, goed verpakt.

Heel tevreden vanwege goede prijs en de snelle levering

Mijn dagcréme was zo goed als op en ipv dat ik naar een ICI paris in de winkel zou moeten betalen € 107 euro heb ik nu door de actie van Beautyplaza met gratis levering €17 euro uitgespaard. Super

Geweldige service!

Fijne prijs en dan ook nog een mooi product erbij cadeau gekregen!

Super tevreden

Zonder naar de winkel te gaan komt mijn bestelling thuis aan de deur geleverd.

Heel erg positief!

Ik had 's middags het product besteld. De dag daarna had ik het in huis. Ik kreeg ook een flesje shampoo als cadeautje. Kers op de cake!

Goede en snelle levering en services

Keurig verzorgd en levering . Mooie aantrekkelijke prijs ..

Goede ervaringen met BeautyPlaza NL. De prijzen zijn prima. Mijn bestelde producten worden altijd snel geleverd en zijn netjes verpakt. Altijd leuk om een cadeautje te ontvangen bij je bestelling!!

geen antwoord

Helaas geen direct, maar ook niet snel een antwoord ontvangen. Wacht nog steeds op een antwoord om iets terug te sturen. Erg jammer!

Goede prijzen en zeer snelle levering

Zeer correcte en snelle levering! Ook altijd leuk...geschenkje bij de bestelling

Tevreden.

Altijd in orde. Zeer snelle levering. Prijzen zijn laag voor kwaliteitsproducten. Het cadeautje erbij is iedere keer een aangename verrassing.

Uitstekend!

Snelle levering, goed verpakt, geweldige producten.

Fijne service

Prima service en levering!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis