Quick and easy!

The website is clear and simple, so placing an order was easy. Wide selection means that I can order most of my cosmetics from one place at the same time. A surprise present always brings a smile on my face!

Had iets besteld en de doos was nat aangekomen ! 2 dagen later de totale nieuwe zending binnen !! Dankjewel !!

prima service

kwamnetjes op afgesproken tijd!!, prima verpakt en verzorgd, nog nuttig kadootje [ doucheschuim] er gratis bij in !!!

geweldig goede webshop

Ik koop hier altijd mijn haarfoam en heb nu een ander artikel erbij gekocht. Bestelling is er altijd heel snel. heel goede producten. Zeer goede prijs en altijd een gratis kadootje erbij. heel fijn

Fantastic service!

I ordered and I received my product very quickly and in perfect cpnditions.Thank you.

Altijd goed, altijd snel

Snelle levering en leuk cadeautje bij de bestelling

Helemaal goed en super snel.

Overzichtelijke website en bestelling was snel bezorgd (zelfs een dag eerder dan verwacht). Bestelling was ook goed verpakt.

In 1 woord: Top!!

Hoogwaardige producten voor een lage prijs. Snelle levering. En nog een cadeautje ook. In een woord: Top!!

Super service!

Snelle service en scherpe prijzen. Fijne winkel.

Zeer te vrede klant

Pakketjes altijd op tijd, fijne producten en altijd leuke monsters bij bestelling.

Snel en betrouwbaar

Goede aanbiedingen. Lastig dat je verzendkosten betaald. Even opletten met bestellen?

Hopelijk werkt het goed

Goed en snel

Service webshop net zo goed als de winkels

Snel en netjes ingepakt

Top, goed op de hoogte gehouden

Netjes op tijd

Prima producten en snelle levering

Heel tevreden

Top geregeld. Snelle levering.

Top! En een leuk cadeautje erbij.

Bestelling compleet , met een cadeautje. De levering was snel

Mijn bestelling was snel geleverd en er zat een cadeautje bij. Super attent.

Snelle levering goede prijs

De Redken producten zijn voordeliger als in de winkel. Goed verpakt en snelle levering. Ook leuk om een gratis product erbij te ontvangen.

Duidelijke site met voor mij goede produkten.

Levering zeer snel met daarbij nog een onverwachte attentie ook!

Gewoon goed

Snelle levering en goede producten

Goede service en prima producten

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis