Super snel

Super snelle bezorging tegen een mooie prijs

Snelle levering, machine poetst goed.

Snelle levering!

Nadat ik dezelfde producten eerder bij haarspullen.nl had gekocht waar de levertermijn totaal niet werd nagekomen heb ik daar de bestelling geannuleerd en de spullen besteld bij hbb24.nl. Alles werd keurig binnen het beloofde termijn geleverd zelfs nog met een kadootje! Dus ik bestel mijn spullen voortaan hier!!

Ruime sortering en prima klantenservice

Dit is mijn eerste keer, dat ik bij HBB24 bestel. Ze hebben behalve haarproducten, veel hand en body merken, waaronder Scottish Fine Soaps en La Roche Posay. Helaas was de handgel niet goed afgesloten en de rest van mijn bestelling heel geurig en nat. Een telefoontje met de klantenservice loste het snel op en een dag later had ik een nieuwe handgel en een retourbon voor de oude handgel. Ik ben heel blij met deze geweldige webshop/winkel.

Helemaal goed!!

Een duidelijke webshop met veel geweldige merken en goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering , helemaal tevreden.

Snelle en perfecte levering.

Reeds meerdere keren besteld en altijd een correcte levering. Het extra geschenk is ook altijd leuk.

Heel fijne site

Snelle levering, heel netjes

Te hoge tarieven berekend.

Ik kreeg thuis (op naam van mijn vrouw) van Roche Posay een kortingsbon van € 7,50, in te wisselen bij mijn apotheek. Aangezien ik snel Triple-réparation balsem nodig had en de apotheek dat niet snel kon leveren, zocht ik de Roche-Posay site, waarop ook korting stond vermeld. Tevens had ik een tube 200ml Baume réparateur nodig, die niet op voorraad was. Dus ik drukte op 15ml, misschien per ongeluk 2x. De volgende dag kreeg ik in een andere zoekfunctie een popup van HBB24, waarin deze artikelen werden aangeboden door jullie met 35% korting, die ik niet heb gehad. Ik werd ook nog belast met vervoerskosten en voel me dus bedonderd. Ik had ook nog andere artikelen in gedachte, maar dat bestel ik maar elders. Zoeken naar artikelen in jullie site is ingewikkeld.

Snel precies en niet te duur!

Een duidelijke site met veel keuze. Alles goed verlopen volgens afspraak. Ik ga er vaker gebruik van maken

Prima geregeld!

Prima geregeld!

Snel makkelijk en goed

dik inorde

dik inorde

Ontevreden

Bestelling gedaan zou dag later bezorgd worden. Op de dag zelf via dhl melding gekregen dat het product vertraging heeft van 1 á 2 dagen. Na het bellen om een oplossing te vinden ivm vertrek op vakantie en dus niet kunnen wachten, werd aangegeven dat er niks valt te regelen.

Snellere levering

Minpunt is de belachelijk grote doos, waar de schaar in was verpakt.het had ook gewoon in een envelop gekund

Fijne producten en merken voor een betaalbare prijs en snelle levering.

Goede levering

Snelle en goede levering, en altijd leuk om een extraatje erbij te krijgen.

Levering

Snelle levering. Gunstige prijs van goede producten.

Zonder meer feilloos!

Positief, klantgericht en vooral prettig? Klinkt opgezegd, het is niet anders!

Keurig en snel verwerkt

Keurig verpakt en snel. Top

Perfecte service

Super goede service.

Snelle levering met altijd een leuk kado. Goede website.

Super !!!

Prima site en snelle afhandeling

Goed assortiment op voorraad en snel geleverd.

goede service

bestelling was prima en bezorging ook

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis