Top bedrijf en zeer snelle levering

Producten zijn altijd op voorraad .Altijd snelle levering.Kreeg een kadootje bij de levering.Altijd leuk zeer attent.

uitstekend

Vaker bij dit bedrijf besteld tot nu altijd zeer tevreden. Ruim assortiment, snelle verzending. Wat altijd leuk is dat bij de bestelling een kleine verrassing zit.

Goede prijs snel geleverd en goede klantenservice

Goede en snelle levering!

Leuk het extra kadootje!

Netjes en snel geleverd

Fijn product

hele snelle verzending

bestelling en verzending worden supersnel geregeld en het is altijd een verrassing wat er als cadeautje bij zit heel leuk!! groet Else

Perfect verpakt, en keurig op afgesproken datum geleverd.

¡Super!

Snelle en goede service. Bestelling + gratis gift snel en goed ontvangen! Bedankt. Tot snel.

Leveren snel en hebben goede prijzen!

Bestelling is makkelijk gemaakt, snel verzonden en ze hebben leuke aanbiedingen en scherpe prijzen. Contact met HBB24 heb ik verder nog niet gehad, maar als er niks mis gaat dan is dat ook niet zo gauw nodig hè :-)

Zeer fijne duidelijke website

Goede keuze, goede prijs en snelle levering.

Alles klopt: goeie prijzen, snelle bezorging

Naast een breed assortiment zijn de zeer concurrerende prijzen vind ik de betrouwbare informatie over de levering de belangrijkste redenen om voor HBB24 te kiezen. Al jaren!

makkelijk bestellen en snelle levering

Prima service!

Eenvoudig te bestellen, snelle en goede service

Volledig tevreden! Leuk ook al die extratjes die je erbij krijgt om te proberen.

Goede en snelle levering

Prettig te woord gestaan en snel geleverd

goed en snel

het is goed en ook niet duur

snel en goed

makkelijk en snel

Netjes bezorgd

Had netjes email gekregen dat mijn bestelling vertraagt was

Mijn ervaring is goed

Het product dat ik besteld had kwam netjes en op tijd thuis gebracht, daarvoor hartelijk dank

Heel prettig

Bestelling gedaan en de volgende dag al in huis. Zeer tevreden!!

Goede service en komt altijd netjes aan

Kerastase gebruik ik al jaren, fijn product. Ik koop altijd in grote hoeveelheden, ook al gebruik je er weinig van. Verder weinig opmerkingen op uw bedrijf. Succes en ga zo door en tot de volgende keer!

snelle levering, perfecte produkten

Fijne produkten!

Geweldig product snelle levering fantastisch gewoon top

Goed en snelle levering

Goed product ( niet voor verkoop staat erop, maar ik ben blij dat ik het via Hen kon krijgen)

verkeerde product ontvangen & slechte klantenservice

verkeerde product ontvangen en slechte behandeling van de klantenservice

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis