Snelle levering en product van goede kwaliteit. Ben er erg blij mee!

Licht teleurgesteld

Ik heb drie producten besteld, Wat 100% natuurlijk bamboe of natuurlijk dier haar zal bevatten. Dan ga ik vanuit dat ik puur producten koop, ze waren echter ook gelakt. Zo zonde, ik verheugde mij op kale bamboe waar mijn eigen olie, geur er in kon trekken. Door deze lak zijn deze producten ook minder natuurlijk in mijn ogen. Zonde. Ze zijn ook wat minder glad afgewerkt, zitten veel scherpe puntjes aan. Dat ze gelakt zijn had vermeld moeten zijn op de beschrijving. Dan had ik de kammen ook niet gekocht. De borstel wel.

Is prima gegaan

Was 1e maal en goed verlopen

Snelle en goede service!!!

De bestelling heel snel in huis!! Netjes en goed verpakt zodat alles heel aangekomen is!!!

Perfecte en snelle bezorging.

De ene zin is duidelijk genoeg.

heerlijke geurkaars

de bestelling wordt heel snel geregeld had de geurkaarsen binnen 2 dagen in huis

Goede service en ervaring met hun!

Overzichtelijke website

De website is overzichtelijk en daardoor zijn de supplementen (in mijn geval) makkelijk te bestellen. Fijn is ook, de mails over de voortgang van de bestelling.

Supersnelle verzending en heel correct

Even achter de computer en de artikelen zijn binnen no time bij je binnen

Top product en snel levering.. ook cadeau derbij

de goederen kwamen snel en goed verpakt aan.

Snel en goed. Maar de factuur bevatte een geschenk, maar het was niet beschikbaar.

Geen sterren

Ik had een paar kleine dingen besteld en had een brievenbus pakje verwacht. Ik kreeg een veel te grote doos vol plastic. Wat een onnodige milieuvervuiling. Daar ben ik van geschrokken.

goede prijzen nette! levering

Voor de eerste keer besteld was super! blij met de spullen die ik had gekocht netjjes verpakt en goede prijzen.

Producten zijn van een top kwaliteit en voor een leuke prijs

Prettig voor haar en huid producten , prijs zeer aantrekkelijk

Top.

Ik ben heel blij mee met mijn creme. Het doet wat het beloofd. Goede service. Snel verzonden. Kado gekregen :-) Zeker een aanrader. Bedankt

snelle levering, en zorgvuldig ingepakt.

de volgende dag had ik mijn bestelling binnen en het was netjes ingepakt.

Super tevreden

snelle levering, scherpe prijzen

Al derde bestelling geplaatst, altijd goed snelle verzending

Super goed

Altijd op tijd en op voorraad dus zeker dat je dat krijgt

Vertrouwlijk

Goed service een snel

Uitstekende service

Snelle en correcte levering! Plus n mooi kado!

Super snel zo als altijd geleverd...binnen 24 uur bezorgd

Alleen maar goede ervaring

Superservice

Snelle en correcte levering. Zeer tevreden!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis