Snel verzonden, alles is keurig verpakt met zelfs een kleine attentie erbij

Goede service en levering

Tevreden

Aanbiedingen altijd fijn! Snelle levering. Fijn het track en trace te volgen.

Goede ervaring

Alleen jammer er zou een klein cadeautje bij zitten maar helaas niet ontvangen

De beste service

Ik ben zeer tevreden met alles. Jullie zijn de beste voor mijn.

Super snelle levering

Dag later de spullen in huis tegen een lagere prijs!

Goede producten en altijd snel geleverd

Vind het fijn dat als je besteld dat het de volgende dag al geleverd word.

Bestelling ging soepel en de afhandeling ging ook goed. Snelle levering van het product.

Makkelijke site, Snelle levering

Goede informatie op de site en snel geleverd

Fast as always

I am very pleased with the speed and professionalism of this store. Thank you for the gift. It is very nice to receive something other than what you ordered.

top klantenservice

Het eerste pakketje kwam geheel beschadigd en al druipend van de shampoo aan. Pakket per dhl geretourneerd en direct daarna een mail naar de klantenservice gestuurd. Na 7 minuten had ik al een antwoord met de mededeling dat mijn bestelling opnieuw verstuurd werd. Ik heb een dag langer moeten wachten, maar had wel een intacte bestelling gelijk de dag erna! Super service, dankjewel

alles op tijd en netjes

Super snelle service !

Ben zeer tevreden. Een supersnelle levering , met altijd een cadeautje erbij .

Alles verliep vlotjes .

Ik had een zonnebrandcrème besteld en kreeg een heerlijke handcrème er gratis bij ,zalig ook in gebruik .Hartelijk bedankt ! Bestelling liep vlot ,alles goed geregeld tot de bezorging aan toe !!

Besteld en na 2 dagen i bezit.

Prima, goed en stevig verpakt.

Altijd heel tevreden met produkten en levering

Fijne service,een aardigheidje bij je bestelling

Leuk dat er soms aanbiedingen zijn, kun je iets in voorraad nemen wat je toch altijd gebruikt

Snelle service en goede producten.

Prima en snel afgeleverd

Zal zeker nog een keer van Beauty Plaza gebruik maken.

Prima service, snel zorgvuldige levering.

Gezocht op kleurnummer Gevonden Besteld Geleverd. Super blij

Redelijke service maar wel omslachtig, bij retour zenden.

Service is redelijk, ik had een product wat geretourneerd moest worden, op zich geen probleem maar ik moest wel eerst foto’s sturen, vervolgens retourmail invullen en wachten tot dit akkoord was, toen eindelijk mocht ik het artikel retourneren.

Very good

Ik vond alles leuk, snelle levering, altijd leuke cadeaus, zelfs bij een minimale bestelling, waardoor ik nog eens terugkom

Snel en kwaliteit

Fijne producten, duidelijke website, snelle bezorging en altijd een leuk kadootje erbij!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis