Binnen één dag mijn bestelling geleverd en ook de prijs heel goed

Ben zeer tevreden over het product

Goede service, mooie prijzen en snelle levering

Goede service en mooie prijzen en snelle levering

Vlotte bezorging

Fijne producten, die de volgende dag al bezorgd zijn

Wederom perfect

Ik heb (voor de derde keer) een bestelling geplaatst. De levering was razendsnel, items goed verpakt en ik heb er 2 fijne cadeautjes erbij gekregen. Ik ben fan van Beautyplaza en zal spoedig zeker nogmaals bestellen!

Altijd correct en netjes op aangegeven datum geleverd

Goede producten voor een scherpe prijs.

Snelle levering, goede assortiment

Kunnen nog niet oordelen

We hebben per ongeluk de verkeerde bestelling gedaan en gelijk gebeld om te veranderen maar dat kon niet. Er werd gezegd dat we dan het pakketje konden weigeren en retour te geven. Hebben we vorige week gedaan en vanmorgen werd het pakketje weer gebracht bij de buren met een onbekende naam erop. Hebben het nu terug gestuurd via post nl. Zie graag terugbetaling tegemoed

Heel fijn om mijn producten daar te bestellen

Hele snelle en goede beschrijving met foto’s. Producten zijn in prijs ook een aanrader. En alles word ook op tijd bezorgd.

Prima ! Snelle communicatie en snel geleverd

Geen opmerkingen! Gewoon goed

Ik raad het niet aan

Ik heb mijn eerste bestelling geplaatst en kreeg een zonnebrandolie van slechte kwaliteit. Ik ben erg boos. Ik heb een klacht per e-mail ingediend, maar heb geen reactie ontvangen. De situatie is nog steeds niet opgelost. Ik zal hier nooit meer iets bestellen.

Prima producten tegen mooie prijzen!! Snelle levering.

Prima product

Prima product en snelle levering.

Fijne producten tegen kleine prijzen.

Ik bestel al jaren propolis bij jullie. Veel goedkoper dan in de winkel, snelle levering en altijd een kadootje, handcrème oid erbij. Top!!

Prettig winkelen

Goede website met eenvoudig menu om de producten te vinden. Dus prettig en leuk om snel alles toe te voegen dat je nodig hebt.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Goede prijs, snel geleverd. Aanrader

Alles in orde

Zeer goed product

snelle levering.

Snel besteld en nette en vlotte levering

Zeer goed.

Eén kanttekening: normaal gesproken is de levering altijd de volgende dag en dat was bij deze bestelling ook aangegeven. Mooi, want dat betekende dat ik het nog voordat ik op vakantie ging binnen zou hebben. Maar helaas was dat niet het geval en heb ik op vakantie voor de zekerheid een dag- en nachtcrème van Vichy moeten kopen. Toen ik na een week terug kwam van vakantie stond een doosje van Beauty Plaza bij mij onder de veranda. Dus uiteindelijk goed gekomen en voorlopig even voldoende dag- en nachtcrème. ;-) Geen groot issue verder, maar baalde er op dat moment van en was ook even bang dat er iets fout was gegaan bij de bestelling waardoor ik bij terugkomst van vakantie niets zou hebben.

Best website to order your beauty products

Ever since I discovered Beauty Plaza, I’ve been placing all my orders there. The website is very clear and easy to navigate, and they always offer promotions or discounts, plus they include free gift items with your order. Their delivery service is also excellent and fast, and the communication regarding the shipment is just as good. Highly recommended.

Goed zoals het moet

Correcte telefonische informatie en snelle verzending. Een verbeterpuntje; 1 lipstick verpakken in een doos A4 formaat komt onze wereld niet ten goede.

Goede levering

Snelle levering, goedkoop en extra presentje is altijd leuk

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis