Snelle levering en leuk cadeau!!

Snelle levering en leuk cadeau!!

De nieuwe verpakking past niet op de vorige pomp

Ik gebruik al lang joico en heb het pompje voor op de fles van 1l. Maar met de nieuwe verpakking nu past deze niet meer en word niet vermeld dus ja .

Zoals altijd zeer betrouwbaar.

Super kwaliteit producten en levering zoals de voorwaarde beschreven op desite.

Snelle accurate service

Vond mijn artikelen snel en ontving ze ook snel

Zeer goeie service!

Doe zo verder

super

altijd goeie snelle service

Snelle verwerking goed verzorgd

Ik kende HBB niet maar een voordelige prijs voor goede kwaliteitsprodukten en een correcte snelle levering

Pakket kwam gescheurd aangeleverd, shampoo los en beetje lekkend pompje was makkelijk te repareren. Heb ik aangegeven bij de customer service wie graag een oplossing wilden aanbieden. Voldoende, ik zie hoe het bij de volgende bestelling gaat. Bedankt

Helemaal top

Ik heb zelf mijn bezorg moment gekozen en het aller leukste is dat er een klein cadeautje in zit.

Prima ervaring

Fijn dat je achteraf kan betalen. Snelle levering . Goede prijzen

Super fijne olie en heerlijke geur

Super fijne olie en heerlijke geur.

Helaas heb ik nog steeds niet de goede kleur gevonden. Ook na advies. Ik wil mijn haar grijs hebben maar de kleuren die ik hiervoor heb besteld, hebben niet het gewenste resultaat. Jammer maar de haarverf zelf is prima.

Fast and good

Nice price, fast sending speed, unique and high-quality goods, and user convenient webpage.

Snelle levering! En goede producten.

Jammer van bet cadeautje

Prima levering maar stuur geen ongevraagde artikelen toe.

Top!!

1e keer besteld bij HBB24.nl en heel tevreden snelle levering zeker voor herhaling vatbaar!!

Altijd perfect

Super, en zeer vlot bediend .

Snelle levering, product is zoals verwacht

Super service

De bestelling van twee pakjes krulspelden, is mijn pakketje precies op de afgesproken tijd bij mij bezorgd. Super goede service, hartelijk bedankt

Heel leuke kortingen ! En supper snel geleverd ! In 1 dag had ik al men bestelling ontvangen bedankt !

Perfecte levering

Snelle goede levering

Hele goede service

Uitstekend!

Kwalitatief

Een goede kam pakt elke haar.

heel duidelijk. pakketje een 1 dag bezorgd. geen probleem.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis