Supersnelle goede service

Doen wat ze beweren, snelle goede levering.

Bijna Prima

De communicatie en het verloop van de bezorging verliep prima. Alleen er zat geen dop op de showergel waardoor er vloeistof in de verpakking was gelopen.

Goed op de hoogte gehouden van bestelling en snel geleverd met een showergel als cadeautje. Helemaal top.

duidelijk en snel

Prima ervaringen

Betrouwbaar, duidelijk en overzichtelijk

Prettige site

Snelle verzending. Goede spullen. Duidelijke communicatie

Zeer snelle bezorging

Snelle en goede levering en niet duur.

Product is prima, levering duurde veel te lang.

Vrijdag besteld, zou zaterdag geleverd worden tussen 14.00 en 18.00 uur. Dat werd dus maandagavond om 20.40...dat vond ik erg jammer! Product is prima!

Lange levertijd

Deze bestelling laat lang op zich wachten. Ik heb het zondag besteld en het wordt vandaag ook nog niet bezorgd als ik op de track en trace link klik. Jammer. Maar volgende keer gewoon weer bij HBB24 bestellen, want het gaat meestal goed en snel.

Bestelling ( nog) niet ontvangen.

Bestelling (nog) niet ontvangen, dus er valt weinig te beoordelen...

Positieve ervaring.

Uitstekende afhandeling van mijn bestelling.

De producten waren conform mijn bestelling. Er was nog een extra verrassing bij gedaan. Leverings datum was volgens afspraak en de producten waren zorgvuldig verpakt naar mij verzonden.

Altijd snelle en goede service

Jammer dat deze keer mijn cadeautje niet meegeleverd was

Ik had drie van het zelfde besteld krijg netjes te horen dat ze nog maar twee hadden ze hebben 1 keer terug gestort netjes behandeld

Snelle en correcte levering

Alles netjes verpakt.

Snelle levering met goed geprijsde producten. En ik kreeg een gratis fles douche gel bij mijn bestelling!

Makkelijk en snel

Webshop die doet wat die beloofd, bestellen is gemakkelijk en de levering snel. Goed verpakt en ook nog een gratis presentje er bij.

Jammer dat DHL 3 dagen later bezorgde.

Heel snel en keurig geleverd

Website prima, prijzen goed. Alleen jammer, mijn gratis kanootje dat op de pakbon stond zat er niet bij.

Alles was oké vlotte bestelling

Alles top

Snel, duidelijk, top servies!

Snelle levering , goede kwaliteit

Prima bestelproces en bezorging conform afspraak

Goed, alles naar verwachting. Wel jammer dat de pomp voor de literfles niet voorradig was.

Snel levering

Heerlijke shower gel kado

Heb nog steeds niets ontvangen

De gekozen vervoerder DHL laat steken vallen. Jullie kunnen er niets aan doen maar vandaar deze beoordeling, zoek een andere vervoerder? Gisteren een email dat ze aan de deur waren maar er lag geen 'gemist' briefje, meteen daarop een mail dat ik het ergens op moet halen, maar die heb ik denk ik weten te ontwijken en ligt het pakket bij de buren morgen. Postpunt nl belt gewoon meteen bij de buren aan. Ik was thuis en op camerabeelden zie ik ook geen vervoerder.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis