Goede aanbiedingen. Netjes verpakt en snel bezorgd.

Ik ben tevreden met mijn aankoop

Jammer dat mijn pakket niet op de datum aangekomen is die ik wilde, dat stond namelijk wel op de website.

Snel en goed geregeld!

Na bestelling alle producten snel aan de deur afgeleverd. Prima producten en dik tevreden.

De eerste en zeker niet de laatste keer

Super! Bestellen; ruim assortiment. Betalen; keurig. Communicatie over de bestelling en bezorging; perfect. Bezorging; verassend. Er zat een leuke attentie bij. Zeer gewaardeerd!

Snelle service voor een mooie prijs

Had de spullen snel binnen en zijn allemaal naar wens

Snelle en nette levering!

netjes ingepakt en nog een kleinigheidje gratis gehad top !!!!!!

Erg blij met mijn bestelde spullen. Ik had nog een vraag en die werd via de chat erg snel beantwoord. Donderdag tussen de middag besteld en vrijdag tussen de middag al in huis! Top! Het gratis cadeautje ruikt erg lekker!

Zeer snelle leverantie.

Prima bestel Proces

Wederom een levering naar wens

Elke bestelling die ik plaats wordt netjes volgens afspraak geleverd. Soms hebben ze een product niet op voorraad, maar is er genoeg keuze om een gepast alternatief uit te zoeken. Al heel wat jaren trouwe klant.

Super snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding!

+met leuk gratis extraatje

prima service

spulletjes in nette staat ontvangen met een leuk presentje erbij.

Goeie snelle service

Mijn spullen die ik besteld heb, krijg ik echt heel snel in huis. Altijd een cadeautje erbij en ook netjes ingepakt.. niets op aan te merken!!

Prima ook nog een verrassing erbij gekregen

Prima , ook nog met gratis cadeau

Uitstekend.

Ik raad het iedereen aan om hier te bestellen.

Fantastisch Goede service en behulpzaam

Fantastisch Goede service en behulpzaam

Het is een duidelijk en snel systeem

Aardige en humorvolle telefoniste.

Alles volgens plan geleverd.

Accuraat

Stipt,correct,aan een.concurentiele prijs,en altijd een.klein.cadeautje,dank je wel

Altijd goed!

Herhaaldelijk besteld, altijd goed, mooie prijzen en snel geleverd.

snelle levering, maar produkt niet volgens omschrijving

snelle levering, produkt voldoet niet helemaal aan de omschrijving, zouden bruistabletten zijn maar het zijn capsules.

goed verpakt snelle service

netjes , goede geur,kom zeker terug op deze site

Uitgebreide sortering en een snelle levering. Altijd een gratis cadeautje, heel leuk.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis