super fijne en snelle service! met gratis handgel

bestelling is goed aangekomen

Besteld en snel geleverd!

Snelle service, veel producten.

Veel producten in het assortiment. Makkelijk te bestellen via de website en snelle levering.

Prima verzorgd , fijn cadeautje erbij .

Rap geleverd goed klantservies

Goede producten voor een eerlijke prijs

Super fijne en kwalitatieve producten voor heel voordelige prijzen, en super goede hulp als je niet goed weet welk product je best kan gebruiken voor welbepaalde kwaaltjes. Ook netjes verpakt en mooi op tijd geleverd. Een aanrader!

Snelheid van leveren

Fijn product

Helemaal naar wens!

Zeer goede communicatie en een snelle levering. Veel topmerken en hoge kortingen.

Zeer snelle levering

Goed en goede prijzen

Super tevreden

De producten die ik besteld heb daar ben ik heel tevreden over en ook met de snelle levering! Zal zeker vaker bij jullie bestellen

Snel en goedkoop

Fijn product voor prima prijs. Smiddags besteld en volgende ochtend binnen. Top!

Topservice

Ik had een haarmousse besteld. Ik had er 1 geprobeerd. Mijn hoofdhuid reageerde en de geur stond me tegen. Ik heb alles teruggestuurd. Na een week stond het geld weer op mijn rekening. Service!!

Vlotte levering! Cadeautje toegevoegd.

SUPERRRRRRRRRR

snelle afhandeling en mega snel thuis gestuurd

Snelle levering, goede service

Goed verpakt en snel verzonden

Prima en als extra een Gratis Cadeautje

Snelle levering, goed product

Goede service!

eerste ervaring was prima ervaring

makkelijk in bestellen, op tijd geleverd

Super tevreden

De service ging snel, aardig contact met medewerker en het geld van het teruggestuurde pakje werd ook snel geretourneerd. Mijn dank! Gea Moser

Snel en zeker.

Altijd op tijd.

Snelle levering. Leuk kadootje erbij! Goede prijzen

Snelle levering, netjes verpakt.

Goede website Service uitstekend Snelle levering

Fijne produkten

Shampoo erg goed produkt, kreeg nog een kado bij van showergel, top!

Elke levering is keurig op tijd en altijd een leuke verassing bij elke bestelling. Top!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis