Tevreden klant

Ik vind HBB24 geweldig, veel aanbod en een goede beschrijving van de producten Vandaag besteld en morgen in huis.

Een telefoontje volstond om een probleem van beschadigde levering te regelen. Dienstverlening top!

Snelle levering, goede prijs kwaliteit, mooie producten

Professionele producten

Snelle bezorging

Product snel gevonden en snelle bezorging

Alles prima

Geen enkele opmerking

Helemaal tevreden met de service!

Snel, accuraat en vriendelijk personeel

Goede producten

Ik haal mijn shampoo & crème spoeling, verf en make-up hier. Goede kwaliteit en veel keuze. Lever tijd is ook goed.

Super snelle levering!

Super snelle levering en goede producten!

Goede levering,netjes op tijd

Goede kwaliteit prijs verhouding. Ben zeer tevreden over de producten. HEEL LEUK DAT ER EEN GRATIS CADEAUW BIJ ZAT.

Makkelijke en leuke site om te bestellen. En super snel binnen echt super.

Corechte levering

Heel corechte levering

gewoon goed!

niks op aan te merken, vandaag besteld de dag erop geleverd!

Makkelijke webshop en snelle levering.

Makkelijk te bestellen, goed verpakt met een leuk extraatje erbij en je kunt aangeven wanneer je het pakketje wilt ontvangen. Zeer tevreden!

Top webshop

Zeer correct.

Gls was traag, maar daar kunnen jullie niets aan doen 2 dagen

Ik zei het reeds en zeg het weer: correct en echt netjes

Er was iets niet meegekomen bij mijn bestelling. Ik meldde het, kreeg heel snel antwoord. Het werd erkend (voorraadbeheer) en onmiddellijk alsnog opgestuurd. Correct mailcontact met ene Judith.... weet haar achternaam even niet.

Goedkope aanbiedingen, goede service

Top!!!

Top!!!!

Prima, krijg wat ik heb besteld, snelle levering en extra presentje is top!

Prima, krijg wat ik heb besteld en een extra presentje, snelle levering, top!

Bestelling zonder bericht nog altijd niet gearriveerd

Alhoewel 4 dagen geleden de bestelling al had moeten arriveren, is het er nog steeds. Telefonisch contact met DHL bracht aan het licht dat zij het retour aan HBB hebben gestuurd omdat het pakketje lekte. Echter dat was al 4 dagen geleden en nog altijd geen bericht hierover! En dan wel al deze tevredenheidsenquete. Helemaal misplaatst als je bestelling er zonder bericht nog steeds niet is

Snel en netjes geleverd

Dit is de tweede keer dat ik bij jullie heb besteld. Alles is goed en snel geleverd.

geweldige producten prijs /kwaliteit super!!!

Deze producten zijn geweldig voor een gevoelige huid gebruik het al jaren.

Ik heb het voor de eerste keer besteld bij jullie de bestelling was er al in twee dagen in huis dat was geweldig

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis