prima geregeld

vlotte verzending na bestelling

Hele grote sortering, prima website en ook nog eens veel korting!

Bij HBB24 heb je een grote keus uit verzorgingsproducten van de betere merken, altijd korting en soms zelfs veel korting en bovendien ook een hele snelle levering.

Nooit gedoe! Altijd op tijd. Top bedrijf!

Hele duidelijke omschrijvingen voor de juiste keuze

Ik heb nu 2x besteld en ik ben heel erg blij. Op basis van hetgeen ik nodig vind voor mijn haar was het met de keuzes in het menu makkelijk kiezen. En de resultaten mogen er wezen! Heel erg tevreden!

Voordelig in prijs. Snelle levering

Snelle levering. Goede prijs

Doet wat het moet doen niets speciaals

Helaas ipv. bruistabletten capcules ontvangen.Hebben beloofd de fout te herstellen.

Overzichtelijke keuze.

Ruime keuze. Bij retourneren netjes op tijd je geld terug.

De beschrijving van het product klopt niet

Ik had een haarmasker besteld. Zo wordt het product ook omschreven op de website, maar in de kleine lettertjes staat dat het een conditioner is. Over eerdere producten zeer tevreden. Ook de snelle levering is een voordeel. Maar bij het laatste product dat ik bestelde dus helaas niet de juiste omschrijving waardoor ik nu met onnodige retouractiviteiten wordt geconfronteerd.

Topervaring, hele vriendelijke en snelle afhandeling.

Hele vriendelijke en snelle afhandeling. Toen 1 van de door mij bestelde producten niet op voorraad was kreeg ik gelijk een mail met de vraag wat ik met de rest van de bestelling wilde. Na een telefoontje werd mijn bestelling direct dezelfde dag in orde gemaakt en hoefde ik de verzendkosten niet te betalen, ook al kwam ik (door het niet op voorraad zijn) niet aan de E 45,- die daarvoor nodig was. Pluim.

Gewoon top

Supersnel en als je vraag hebt ook correct en vriendelijk te woord gestaan.

Snelle levering, het product makkelijk kunnen vinden op de site

Ik kon het product makkelijk vinden

Snel levering

Mooi snelle levering

Prima geregeld allemaal

Ben erg tevreden met de snelle levering!

Zeer goede producten voor een aantrekkelijke prijs.

De bestellingen worden altijd snel uitgevoerd en geleverd op de afgesproken dag.

Fijne webshop

Veel keuze, snelle verzending. Ik kan deze webshop aan iedereen aanraden

Kadoverpakking ingedeukt en beschadigd

Eau de toilette en bodyspray als kado gekocht. Zat in een geschenkverpakking zoals ook afgebeeld op de site: een zwart metalen blik. Blik is alleen overal ingedeukt en beschadigd. Echt veel. En stoflaag erop. Als ik dat zo kado geef, lijkt het alsof ik iets weggeef wat al jaren in mijn eigen kast stond. Ziet er niet uit. En begrijp niet dat ze zelf niet inzien dat je dat zo niet meer kan verkopen.

Ik ben super blij met mij producten, snel levering

Keurig ingepakt in stevige doos met opvulling zodat de artikelen vast liggen en niet verschuiven. Duidelijke communicatie. Nette prijzen.

Goede producten tegen concurrerende prijzen.

Alles netjes op tijd geleverd. Inclusief een attentie. Ben tevreden.

Super service

Ondanks dat het geleverde product niet goed was aangekomen, werd het gelijk opgelost!!! SUPER SUPER !! En dan ook nog een gratis shower gel als verrassing :)

Prima producten voor een goede prijs

Ik bestel hier vaak , de kwaliteit s merken zijn een stuk goedkoper dan elders

Zondag besteld dinsdag geleverd

Snelle levering alleen zijn de producten kapot aangekomen.

Levering was snel alleen beide doppen van de flessen waren kapot shampoo lag door de hele doos heen.

Heel goed, zeer tevreden

Alles ok