Tevreden

Ben zeer tevreden over de verwerking van mijn bestelling!

Vlugge levering + een cadeautje was aangenaam

Alles perfect verlopen via Bpost

Heel vlot

Bestelling was vlot en makkelijk en nog een leuk extraatje

snelle bezorging van een fijn product. Qua duurzaamheid zou een kleinere doos zonder plastic mijn voorkeur hebben.

Nette verzending. Verzendkosten in verhouding met andere aanbieders hoog plus als je met AfterPay wil betalen wat ik altijd doe omdat ik de producten wil zien en ontvangen , dit een 1 euro extra kost.

Gewoon goed met zelfs nog een extraatje!

ja prima, aanbod is zeer ruim en divers en goedkoop, ook sulfaat en parabeen vrije producten

Fijne service en goede levering

Heb al vaker producten besteld bij HBB. Altijd goede ervaring en blij met de goed verzorgde afhandeling van mijn bestelling, blij mee!

Prima levering

Alles OK

Zeer attent en betrouwbaar

In de zaak in sluis is het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam maar ook zie je deze lijn door in de internetwinkel Prima informatie over verzending en de webwinkel is ook zeer overzichtelijk en geeft veel info Een dikke voldoende !!!!

gewoon top

zeer gunstige prijzen. 2 gratis samples en een klein kadootje erbij. snelle levering

Snelle verzending

Zoals telkens weer snelle verzending en veel goede producten. Mooie kortingen op men favoriete producten. Wat ook leuk is dat je telkens klein kadootje erbij krijgt

Lekker goedkoop en goede kwaliteit!

Lekker goedkoop en goede kwaliteit!

Super snel

Correct en snel altijd een verrassing

Mankeert niets aan!

idem

Snelle levering en altijd een presentje erbij waar krijg je dat in een winkel?

Snelle uitstekende levering!!

super en to de point

mijn bestelling wordt zeer goed op gevolgd.

100% tevreden

Uitstekende afhandeling van bestelling.

Product netjes en vlot geleverd!

Bij elke bestelling die wij doen bij HBB24 hebben wij zeer goede ervaring! Betaling goed geregeld! Levert snel en netjes, ga zo door!

Nvt

Goed en duidelijk site

Hele snelle levering en zeer betrouwbaar

Snelle en nette levering

Fijne webshop , Hele snelle levering , scherpe prijzen ..... en ook nog een leuk cadeautje. Wie vindt dat nu niet leuk!?

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis