De artikelen zijn heel snel geleverd en perfect in een stevige doos. Via email zijn we duidelijk op de hoogte gehouden wanneer het pakketje geleverd zou worden. Dikke pluim voor de goede service!

Excellent!

I ordered my purchase and it arrived the very next day! It was my first time ordering and even came with a free gift!!Will definitely be ordering again soon.

Helemaal goed, en snel!

Toppie

Altijd snelle levering van mijn produkten

Prima website, leuke aanbiedingen, altijd fijn om op te kijken. Al tijden bestel ik mijn produkten bij HBB24. En altijd een cadeautje erbij.

Geweldig!

Duidelijke website, Snelle verzending, En goede prijzen! Gewoon zoals je wilt als je online een bestelling plaatst.

Zeer snel en met volle tevredenheid

Helemaal Geweldig!!!

Alle produkten zijn heel goed verpakt!! Altijd op tijd!! En een hele snelle levering!!

Alles prima verlopen

Goede communicatie van begin tot eind.

Top gewoon

Alles snel geregeld en nog een lief cadeautje erbij ook

Positieve ervaring

Bestellijng ging makkelijk en was OK maar bezorging was langer dan in eerste instantie aangekondigd.

Wij zijn zeer tevreden altijd. Doe zo voort..

Super snel geleverd

Dag daarvoor besteld, de volgende dag geleverd

Grote sortering producten en snelle levering.

Ik ben zeer tevreden.

Altijd goede service.

Keurig geleverd

Keurig op tijd geleverd met nog een gratis handcreme als kadootje

Altijd zeer tevreden

Zeker een aanrader, heb dat al aan veel mensen doorgegeven

Zoals altijd, snel geleverd en de gevraagde producten.

Bestellen ging makkelijk. Cadeau is naar wens. Alleen jammer dat post.nl vertraging had en ik het cadeautje te laat binnen kreeg (zou op een maandag binnen komen, kwam vrijdags..)

Altijd snel en goed

Snelle levering duidelijke site

Alles ging prima. Bestellen, bezorgen, goed verpakt. Ik ben tevreden.

Prima service met nog extra's

Gewoon goed

Vlotte levering!

Een prima levering, de producten zijn naar verwachting en een leuk presentje in de verpakking , top!!

E

Gemakkelijk te bestellen en een vlotte levering !

Ik was op zoek van kwaliteit producten in grote container. De producten moesten ook milieuvriendelijk zijn. Die heb ik dus hier gevonden.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis