Gekregen na verwachting

Goede service en snelle levering

Ruim assortiment in diverse producten. Makkelijk en eenvoudig te bestellen. Duidelijke informatie en snelle levering.

Zeer tevreden over de levering

Snelle levering tegen een lage prijs en ook nog een kado erbij. Super leuk

Kwaliteitsproducten , klantvriendelijke site , lage prijzen en snel geleverd !

Voldeed niet aan de advertentie

Heb alleen de eerste crème ontvangen

was vlug

Moest het zelf ophalen want kreeg een mail dat men om 19;32 uur geprobeerd hadden om het af te leveren maar dat dit niet gelukt was. Was gewoon thuis dus daar klopt iets niet! Verder prima

Snel in huis, goed roducht en een leuk cadeautje

Magdalena

As allways everythink was fine. Best wishes

Snel bestelling gekregen en altijd een leuke verassing er bij. Super blij met de service

Prima, vlot en duidelijk.

Duidelijke website. Vlotte verwerking en levering, met zelfs nog een presentje. Top.

Super site, duidelijk en ruim aanbod

Heb mijn product niet ontvangen

Mijn product zou dinsdag bezorgd worden! Tot op heden niets ontvangen

Snel en voordelig!

Zal zeker vaker bestellen!

Op tijd, keurig verpakt

Snel geleverd...netjes verpakt

Ideaal en prijzen zijn prima! Altijd een leuk presentje erbij.

Altijd snel in huis en voordelig in prijs!

De bezorging klopt als een bus en het pakje ook! Bovendien zat in de doos een reinigingsgel extra gratis , handig nu met corona!

Bestellen goed verlopen

Minpuntje is,dat ik op jullie site geen DHL servicepunt kon aangeven als afhaal adres Dat kon ik pas veranderen op de site van DHL.Voor de rest super.

Zoals altijd bestelling reeds 's anderdaags geleverd met extra korting en een gratis produkt.

Snelle levering, what you see is what you get. En altijd een cadeautje

gewoon tevreden.

alleen vreemd dat mijn bestelling in tweén was, terwijl ik één tegelijk bestelde, maar verder prima.

Snelle levering, duidelijk wanneer bestelling komt. Goede communicatie!

Geen opmerkingen snelle levering

Voor de eerste keer besteld maar zeker niet de laatste keer ... alles super snel en goed geleverd

Snelle afhandeling en verzending

Alleen zoeken naar bijv. een specifieke haarlak was moeizaam. En het lijkt of niet alles wat in de winkel verkrijgbaar is, ook op de webshop staat.

Alles weer perfect ontvangen.

Veel keuze, fijne artikelen, en altijd een snelle afhandeling van de order.

Snelle levering en goed ingepakt

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis