Good delivery time.

Mooi zo

Mooi zo

altijd snel geleverd en uitgebreid assortiment

altijd snel geleverd en uitgebreid assortiment

Duurde even voor ik mijn bestelling kon plaatsen

In principe ben ik best tevreden. Maar omdat ik haarverf van Redken wilde bestellen, vond ik het moeilijk om de juiste weg te vinden.

Snelle en keurige service

Snelle levering en goed product.

Niet gekregen wat was besteld

Dhl wilde eerder leveren dan aangegeven op de bestelling. Dit gecorrigeerd. Ook nlijkt dat het gevraagde niet is geleverd maar een creme wat er op lijkt. Ik moet dus nu klanten service gaan bellen.

Mooie prijs, snel geleverd!

Aan de beloofde leverdatum voldaan, goed bijgestaan door DHL.

Zeer tevreden!

Goede service erg tevreden!. Bedankt!

Correct en een snelle levering

Prima, snel geleverd en leuke tube met spul erbij gekregen

Prima snel geleverd met leuke extra tube spul erbij

Zeer ruime keuze

Ik kreeg een tip voor jullie website van een vriendin en was verbaasd over de keuze en de hoeveelheid merken die jullie hebben. Dit was de eerste keer dat ik haarverzorging online besteld heb, maar dat ga ik zeker vaker doen.

Geweldige service

Alkes verloopt perfect

Geen opmerkingen

ruim assortiment, goede prijzen en snelle levering

ruim assortiment, goede prijzen en snelle levering

goeie service

al altijd goed geholpen geweest

Tal Melsen

Zeer goede service en gemakkelijk te bestellen, snelle levering en leuk met een extra presentje erbij... Correcte prijs. Waarvoor dank...

Goed en snel geleverd

Snelle service, Lien van de Klantenservice is zeer adequaat.

Mijn pakket was aanvankelijk door DHL niet bezorgd, maar Lien heeft het erg snel opgelost.

Prima artikelen

Leuke kortingen ook voor biologisch en prima service!

Tevreden

Mooi op tijd.

slordige levering

beetje verwarring met aflevering, was allemaaal dag later, zou bij de buren de buren faan beetje verwaring met de levering zou bij mijn buren worden afgeleverd, kreeg bericht dat het bij pakketadres was geleverd , daar was het niet aangekomen, dan alsnog bij de buren dag later. verder had ik cadeautje besteld voor valentijn maar de fles van het product was eenbeschadigde fles die vast al lang in jullie magazijn stond zag er niet nieuw uit dus niet leuk om cadeau te geven.

Snel geleverd en goed product

Niets op aan te merken

Topie !!!

10/10 !!!

Goede omschrijving, goede prijs, goede service, betrouwbaar!

Goede service en orijzen.Snelle bezorging

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis