Goede omschrijving, goede prijs, goede service, betrouwbaar!

Goede service en orijzen.Snelle bezorging

Fijne,snelle service

Fijne en ook snelle service.!

Snelle levering en overzichtelijke site

helemaal goed

heel tevreden en snelle levering voor een goede prijs

Altijd snel geleverd

Besteld en super snel bezorgd!

Snel en kwaliteit

Snelle levering en goede producten

Niet zo best.

Heb iets gekregen wat ik niet wilde.

Snelle levering, maar alles zat onder.

Het was een snelle levering, dat zeer zeker. Helaas is 1 van de 2 shampoo flessen gaan lekken. Het was shampoo met een zwarte kleur, dus je kan bedenken hoe alles eruit zag. Plus dat ik het erg zonde vind, voor mijn geld die ik heb betaald voor de fles, terwijl ik er nog weinig van kan gebruiken. * Ik heb dit niet gemeld, want wat kunnen ze hier aan doen? Ik kan het moeilijk smerig en lekkend retour sturen.

Snelle service, leuk dat er een cadeautje bij zit

Snel besteld en geleverd.

Het bestellen ging snel. Wel vreemd dat een product dat niet op voorraad was de volgende dag ineens wel beschikbaar was. Ik heb bij de bestelling en via de mail van het transportbedrijf opgegeven dat ik de bestelling een dag later bezorgd wilde hebben, maar het kwam toch een dag eerder. Gelukkig was ik toevallig thuis.

Producten en snelheid van verzending is super,

Positief

Geweldig, snelle levering!

Afgesproken levertijd, voldoet aan verwachting.

Prima verzorgd!

Keurig op tijd, verzorgd ingepakt, kortom : zeer tevreden!

De service is uitstekend.

Ze hebben het goed voor elkaar in dit bedrijf.

heel tevreden

perfect

ik bestel de laatste tijd regelmatig pure encapsulations. het wordt altijd snel bezorgd en met een cadeautje erbij

Ik heb maar 1 bestelling ontvangen

Ik ben niet blij ik! Ik heb er maar 1 ontvangen

Excellent service & product

Excellent service & product

snelle levering, goed verpakt, aardig extraatje

Snelle levering, netjes ingepakt en het is een top product voor een laag prijs

Service heel goed en de spullen zijn er zo

Ik heb haarborstel besteld ... in de omschrijving heb ik info over geschiktheid gemist , bjv voor welke haar , duin , dik , lang of kort daarom heb ik verkeerd besteld en moest terug sturen...

Snelle levering en super leuk verpakt

Geweldige service en mooie samples, super geslaagd cadeau voor mijn moeders verjaardag

Mooi assortiment en top klantenservice

Erg fijne webshop. Makkelijk achteraf betalen, goede aanbiedingen en zeer snelle en behulpzame klantenservice. Topper!!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis