Goed en snel geleverd

Product naar wens en snel geleverd

Snel geleverd en super dat er een cadeautje bij zat

Wel een grote omdoos voor 1 fles shampoo. Qua duurzaamheid zou dit beter verpakt kunnen worden

1 dag later dan verwacht , verder prima

Uitstekende winkel

Goede communicatie, snel onderweg, fijne e tra's nooit geweten dat mijn favoriete parfum gewoon in Nederland te koop is. Happy customer!

Goede service. Levering conform toezegging

Geleverd in degelijke verpakking en op tijd!

Great service

Ordering was super easy, great communication and tracking of parcel. And super fast delivery Thank you for a super pleasant experience

Super service

Mijn mail nadat 1 item niet in voorraad was werd vlug beantwoord. Toen het produkt er terug was wist ik het vlug via mail. En de levering was ook heel vlug.

Super cool

Snelle levering en een heel lief kadootje erbij

Hele goede service.

Had tijdens mijn bestelling iets vergeten. Na een telefoontje kwam het allemaal goed.

Prima, snel geleverd!!

Prima, perfect!!

matig

matig je kan een bezorg moment kiezen en vervolgens word het niet op dat moment bezorgd. Geef dan de keuze niet. Verder was alles prima in orde.

Goede informatie over de brxirging

Gezien de drukte momenteel een dag later bexorgf dan ik had gevraagt. De volgende keurig tijdens aangegeven tijd bezorgd.

Digitaal niet eerlijk

Ik wist niet dat je Vichy producten online kon kopen. Mij is altijd verteld dat aanschaf alleen via een apotheek mogelijk was, vanwege de goede kwaliteit. Jullie kwamen op een of andere manier voorbij op mijn IPad. Jullie gaven aan de goedkoopste te zijn. Dat is echt niet. Het blijkt dat jullie eerst de prijzen erg hoog aanprijzen om vervolgens korting te geven. Tevens zat in mijn pakket ongevraagd een “crème” voor voeten, ook nog van een ander merk!! Ik bestelde 2 gezichtsproducten, ik zou zeggen houd het daar dan bij. Maar niet iets geheel anders waarin je niet bent geïnteresseerd. Je mag me altijd bellen 06-25036669

Snelle levering!

Altijd een kleinigheidje extra

Netjes verpakt en vlot geleverd met een leuke verrassing erin

uitstekend

prima. De goederen zijn zeer snel geleverd en naar wens

Snel geleverd en met een mooie cadeau verpakking.

Snelle levering, goede kwaliteit, lage prijs

Product op website gemakkleijk te vinden. Duidelijke omschrijving van het product.

Heel vriendelijk en een super service !

Telefonisch contact gehad waarna ik de bestelling heb geplaatst. Zeer vriendelijk geholpen, snelle levering en een goed product.

bezorging viel tegen.

Ik ben slecht te spreken over de tijd en aflevering van mijn product. De bezorging werd elke keer later dan aangegeven. Ook de bezorgers vond ik niet netjes en correct te werk gaan. Ze hebben het pakket op de 'tuinbank' achter huis gelegd en hebben een paar keer op de claxon gedrukt om hun aanwezigheid kenbaar te maken en zijn toen gewoon weggegaan zonder aan te bellen. Dit had anders gekund want mijn man en ik waren beide thuis. Toen ik de doos opende was de dop van 1 van de flacons kapot! Over HBB24 zelf heb ik geen klachten.

Op tijd geleverd

Goede bezorging

maar ik wilde eigenlijk de vloeibare ,voor als men kaal word naar een gemo behandeling , want mijn zoon zus had die ook , en ik had een kale plek op mijn hoofd huid , en naar 5 x , was het weer aan gegroeid bij mij , en aan gezien dat mijn haar zeer dun word, wilde ik dat ook eens proberen ,maar ik heb die fles niet meer ,en mijn schoonzus is inmiddels overleden ,dus daar kan ik het ook niet meer aan vragen,weet u wat dat voor fles was ?

Top service!

Echt top service! Geen andere woorden voor. Ik ben met mijn vragen ook vriendelijk telwoord gestaan, goede terugkoppelingen gekregen en werd van alles op de hoogte gehouden. Ik ga hier zeker nog vaak bestellen en zal een trouwe klant zijn!

Helemaal tevreden

Snelle fijne service