Snelle levering, netjes verpakt.

Zoals altijd zeer tevreden! Snelle levering en kwaliteit. En altijd een leuk cadeau waar je echt iets aan hebt. Mijn complimenten!

Goede service, vlugge levering, goede prijs.

Netjes en snel afgehandeld

HBB24 heeft een geweldig assortiment voor o.a. het haar. Alles wordt netjes en snel afgehandeld. Ik ben een blije klant.

Snelle service. Besteld, zelfde dag verzonden en met DHL andere dag geleverd.

Goede service, veilige betalingsmogelijkheid per VISA en accurate levering.

Uitstekende service

Uitstekende service

?

?

Goede prijs, heel snel ontvangen.

Goed product, niet duur, snel ontvangen.

Bestellen was eenvoudig en de bezorging heel vlot. Volgende keer weer.

Zeer onder de indruk over de correctheid van de bestelling alsmede de snelle bezorging. Verder een zeer goed product ontvangen met nog een cadeautje ook. Beter kan het niet.

Bestellingen verlopen soepel. Van bestelling tot aflevering wordt je goed op de hoogte gehouden

Fijne producten en uitstekende levering.

Wij gebruiken al jaren haarverzorgingsproducten van HBB24. Bestellingen worden altijd snel en nauwkeurig geleverd. Fijne producten en keuze uit een uitgebreid assortiment.

Duidelijke site snelle levering

De bestelling was makkelijk te plaatsen. Duidelijk en overzichtelijke site. Super snelle levering.

Attent (met cadeautje) snelle verzending en goed verzorgd!

Attent (met cadeautje) snelle verzending en goed verzorgd!

Heel snel

Kei goe !!!!

Fijne internet site En hele snelle levering

De bestelling werd binnen een paar dagen geleverd,

Op tijd zoals afgesproken

Vindt heb erg betrouwbaar en ook een hele leuke site

Snelle levering en goede communicatie

Binnen 2 dagen had ik mijn producten in huis en ik werd via mail goed op de hoogte gehouden van de levering. Daarnaast zat er ook nog een leuke verrassing bij waar je echt wat aan hebt. Complimenten!

Goeie levering met leveringsopties

Het pakket werd netjes op de afgesproken dag geleverd. Alleen jammer dat de bezorgdienst de bezorgtijd veranderd had.

Ik had een fout gemaakt endentoloog telefoniste heeft het opgelost.

Wat betreft mijn aankoop ben ik heel tevreden

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop en de snelle levering. Alleen de doos waar het in verpakt was, daar was ik minder tevreden over. De bodem was nl. los en kon je, als je dat wilde, de spullen er uit halen. Jammer, daar moet HBB24 volgende keer beter op letten.

Vlotte en duidelijk afwerking

Als boven omschreven. ben duidelijk tevreden

Vlotte levering

Goede website en vlotte vriendelijke belevering

Netjes en snel geleverd

Nieuwstraat 70