Netjes en snel geleverd

Super service, ik was iets vergeten te bestellen en die werd netjes zonder extra verzendkosten aan mijn al bestelde artikel toegevoegd.

Goede Produkten

Super snelle levering!

Super snelle levering!

goede service en vlotte levering

ik ben tevreden

Men kan altijd op u rekenen. Zeer verzorgde bestelling. Tot de volgende. Bijzondere dank, Sonia Surmont

snel geleverd super blij met mn product

Prima webshop!

Aangezien mijn kapper door de lock down gesloten is, heb ik mijn favoriete shampoo besteld via HBB24. Duidelijke en makkelijke website. Shampoo is bij HBB24 goedkoper dan aanschaf via de kapper. Pakketje met 2 tubes kwam op de afgesproken dag op tijd binnen.

Mijn ervaring met HBB24.nl is prima !

Snelle en geode service

Altijd perfect

Goed aanbod, snelle verzending. Dikke prima

snel en heel goed!

Ik ben altijd heel tevreden met de service. Het is mijn favourite website voor haar producten.

Keurige en snelle verzending

Snel en goed bezorgd

Er zat zelfs nog een kadootje bij de bestelling

Snelle bezorging

Een hele snelle bezorging, echter, het gratis product zat niet in het doosje

Bestellen gaat sneller dan leveren

Doordat er “ niet betrouwbare “ sites zijn, begon ik te twijfelen, omdat ik al betaald had, pakket niet geleverd zou worden.

Nog steeds mijn favo webwinkel

Snelle levering! Top producten! Top prijzen! Heel content van service en correcte werkwijze.

een hele goede ervaring!

Een prima luchtbed, ook op tijd bezorgd. Mijn zus heeft er lekker op geslapen. Een kleine onduidelijkheid: er wordt in de gebruiksaanwijzing geschreven overeen snoerhouder maar die kan ik nergens vinden.

Vlotte verzending

Top ,

Top , snelle levering , goede prijs , en altijd leuk een geschenkje !

Snel en zeer tevreden

Snelle correcte levering

Snelle levering!

Gied verzorgd

Netjes verpakt en op tijd bezorgd.

Top producten en levering....!!

Superrr...!!!! Bestel er regelmatig

Héél content

Snelle levering. Bestelling altijd tip top in orde en steeds een klein geschenkje erbij.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis