Gewoon goed!

Gewoon goed!!

Prima en snel verzonden

Makkelijke site om te bestellen. En ondanks de situatie momenteel toch snel geleverd super.

Zoals altijd: Perfecto.

Snel, zending en levering goed te volgen. Chapeau!

Redelijk snelle levering en nog een kadootje bij de bestelling

Juiste producten

Snelle levering.

Zeer snelle levering van mijn bestelling

Prima,!

Tip om 5 sterren te verdienen; Een verbeter punt, Gebruik voor 1 fles een kleinere doos, zonder alle plastic opvulling

Product zoals weergegeven op de website en van goede kwaliteit

Mooi product, goede kwaliteit, netjes op tijd thuis bezorgd.

Alles werd snel geleverd ondanks vertraging ivm corona.

Prima! Leuke verassing om nog een klein cadeautje bij de bestelling te ontvangen.

Verkeerde product

Ik heb een ander product gekregen dan besteld. Ik heb geen tijd voor retour dus ik laat het zo maar vind het heel erg vervelt. Ga nu het opnieuw rechtstreeks bij Rituals bestellen.

Kado zag er prachtig uit.

Het pakket was keurig verpakt en was de volgende dag thuis bezorgd.

geweldig

snel, goed verpakt , weer geweldig

Keurig geholpen

Pakketje niet ontvangen, had toen gebeld. Er werd snel opgenomen en ik werd keurig te woord gestaan. Er werd meteen een nieuwe bestelling geplaatst. Uitstekende service

Top!!! Altijd voordelig!! Snel levering!

Waarom 5 sterren, eenvoudig omdat ik niks aante merken heb. Bestelling, betaling, verzending, product, levertijd, alles inorde. Ik maak ook wel eens bij andere webshops, wat anders mee, dus door deze referencies te vergelijken is het enige juiste, 5 sterren als beoordeling

Ook leuke attentie erbij

Duidelijk en goed!

Quality + speed delivery

I love to buy in this website because I can find the best products and prices with a fast delivery!

Snelle levering en er zat een leuke gift bij!

Netjes op aangegeven tijd bezorgd ondanks de drukte nu met pakketten. Goed op de hoogte gehouden over de verzending via e-mail. Fijn dat optie achteraf betalen mogelijk is. Product is precies zoals ik had gehoopt. Kortom zeer tevreden.

Geen idee

Nieuwstraat 70