Netjes op aangegeven tijd bezorgd ondanks de drukte nu met pakketten. Goed op de hoogte gehouden over de verzending via e-mail. Fijn dat optie achteraf betalen mogelijk is. Product is precies zoals ik had gehoopt. Kortom zeer tevreden.

Geen idee

Perfecte dienstverlening er zit altijd een presentje bij.

Super snelle levering !

Alles is er, en wordt snel en netjes geleverd.

Fijn dat 1 winkel heel veel merken heeft, en ook een breed assortiment per merk. Ook fijn dat je niet weer een account aan hoeft te maken om te kunnen bestellen! Prima.

Nog niks ontvangen

Nog niks ontvangen

Ik heb nog niets ontvangen. Ik heb geen goede ervaring met de bezorgdiensten.

Goed informerend en snel

Zie boven en daarnaast ook nog eens goedkoop

Snel en fijne service

Snel en fijne service

Zeer tevreden.

Kom normaal ter plaatse in Sluis aankopen doen. Wegens corona op de website besteld. Supersnelle levering.

Jammer dat je bij €40,- gratis verzenden hebt

Fijne shampoo voor een zeer schappelijke prijs

Snelle bezorging en goed verpakt

Pakketje was binnen 2 dagen bezorgd. Goed verpakt en een leuk presentje erbij. Helemaal tevreden!

Vertrouwd adres met goede service

Goede service met een snelle afhandeling.

Super service altijd

Bij HBB24.nl bestellen gaat altijd makkelijk en er wordt foutloos en snel geleverd. Veel aanbiedingen en een enorm assortiment.

Top website met een super service

Ik had een bestelling geplaatst en daar zou een cadeautje bij zitten. Heiaas was dat niet het geval maar na contact via de mail had ik dat de volgende dag al in huis! Super service

Dikke 10

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Bagger

Er werdt op de site rituals verkocht. Kreeg echter een héél product. Klantenservice gebeld Werdt door deze mevrouw erg onbeschoft behandeld.

op tijd en betrouwbaar

op tijd en betrouwbaar

heel tevreden

Steeds correcte levering en een leuke extra er bij.

uitstekend

Tot nu toe hebben wij een positieve ervaring. Bestelling en levering gebeuren perfect.

Ik ben tevreden over hbb24

Goed verpakt. De juiste artikelen, tegen een goede prijs. Snel geleverd ondanks de drukte. Gewoon goed, zoals het hoort.

Snel geleverd goede communicatie

Goeie prijs, snelle levering in prachtige kadoverpakking!! Top!

Snelle levering. En altijd een gift er bij.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis