Simpel besteld en heel snel in huis!

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Bestelling keurig en snel afgeleverd.

Bestelling geplaatst en zonder problemen - met bruikbaar cadeautje- afgeleverd!

Excellent

Good catalogue and price.

Meer kan het niet zijn!

Als Belg ervaren wij het 3 maandelijks bezoek aan Sluis als een uitstapje. Het bezoek aan HBB24 was een must, want er was altijd wel wat (goedkoper als bij ons) voor haarverzorging te vinden. Wat er ons opviel was de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van het winkelpersoneel. Daar covid 19 ons verbood jullie te bezoeken, hebben wij gekozen voor het on-line kopen bij jullie. Dit was een meevaller! Bij jullie on-line shoppen is een plezier en gaat vanzelf. En bedankt voor het cadeautje. Maar toch missen wij het lekker eten en het gezellig een pintje pakken, in Sluis. Tot weldra, bij leven en gezond zijn, Simonne (voor uw statistiek 75 jaar jong)

Altijd snelle goede vriendelijke service.

Het cadeau was verassend leuk verpakt met ook nog een verrassingscadeautje erin. Superleuk!!

Prima op tijd en goed ingepakt.

De website vind ik zeer overzichtelijk en de bestelling komt al binnen twee dagen in huis. Dank u wel.

Snel, adequaat. Betrouwbaar.

Top goede prijs kwaliteit

Het is goed

Pakje niet ontvangen

Pakje vlg mij niet ontvangen

Keurig netjes en duidelijk geholpen.

Heel vriendelijk te woord gestaan en tot een fijne oplossing gekomen van mijn bestelling. Heeft niet lang geduurd voor dat ik de bestelling binnen had. SUPER

uitstekende en betrouwbare webshop.

Snelle levering, goede producten, zeer vriendelijke klantenservice.

Snel service!!

Snel bezorgd

Supersnel en met verrassing, top!

Artikel niet in Nl te koop, vandaar hier

Alles prima verlopen

bestel nooit meer wat

Krijg vitamine die ik niet besteld had btw nog nooit van gehoord stuur je het terug en moet je nog 7,50 betalen ook , word er gezegd dit is ons beleid ja zo kan ik ook geld verdienen, is dus de laatse keer geweest

SUPER

Super levering, heel snel en was een cadeautje bij het uitpakken. bij mijn bestelling, die keurig verpakt was en helemaal compleet, zat een sample van een parfum en een cadeautje: een tube handcrême. Wat ontzettend attent. Een zeer tevreden klant!!

Goede site , makkelijk en effectief

Ik bestel jaarlijks speciale haarshampoo.

uitstekend

fijne produkten voor een goede prijs en snelle levering

Fijne online winkel

Veel producten en snelle levering

vlotte service,

alleen vergeten om vloeistof erbij te nemen en daaraan hadden jullie me wel even aan kunnen herinneren voor de rest prima

mooie producten

Ik kan alleen hier mijn favoriete merk voor shampoo bestellen. Snelle levering, scherpe prijzen

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis