Jammer verpakking beschadigd.

De verpakking van het flesje was beschadigd en ook de label op het flesje was schuin opgeplakt en dat voor een flesje parfum van 180 euro maakte het onze ervaring wel wat teleurstellend. Overigens heeft de klantenservice een snelle reactie gegeven en ons het flesje kosteloos terug laten zenden. Voor het milieu niet de beste oplossing maar een beschadigd cadeautje geven vond ik ook niet leuk.

Duidelijke site snelle levering

Goed verzorgd snel verstuurd

Alles tiptop in orde, produkten en levering.

ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en prijsverhouding van de produkten, alsook over de leveringstermijn en communicatie. TOP

alleen maar goede ervaring

correct, snel, goed verpakt, prijs product uitstekend

Snel en netjes

Mooie overzichtelijke site, goede producten voor een goede prijs. Snelle levering, netjes verpakt en altijd een leuk kadootje.

Prima service,

Goede website, snelle levering.

We zijn heel tevreden over kwaliteit en levering van de producten

De producten zijn niet goedkoop, maar daar staat tegenover dat ze wel waarborgen waar het voor staat.

Snel en correct geleverd met een presentje erbij.

Prima prijs, maar beloofde cadeau ontbrak

Ondanks de drukte netjes op de hoogte gehouden van de levering. Product voldoet aan de omschrijving. Scherp geprijsd. Beloofde cadeautje, handcrème, ontbrak helaas, hoewel die wel op de paklijst stond.

Perfecte levering 1 dag na bestelling

Mijn producten zijn al geleverd de dag volgend op de bestelling. Alles ook netjes verpakt. Enige onduidelijkheid voor mij is hoe ik deze aankoop ook op mijn klantenkaart kan krijgen.

Heel goed!

Goeie service!

Is me prima bevallen.

Nu met de lock down zijn we afhankelijk van internet voor bestellingen, en ondanks de drukte was mijn bestelling snel op de plaats van bestemming.

Heel erg goed!

HBB24 heeft een zeer duidelijke en overzichtelijke site, is behulpzaam indien nodig en de levering volgt meteen! Ben zeer tevreden!

Gemakkelijk en snel

Binnen 2 dagen had ik de spullen in huis.

TOP

Ik heb het al een paar keer laten weten voor mij is HB24 TOP.alles verloopt altijd perfect.

Gewoon goed

Gewoon goed

Goede service en snelle levering.

Snelle keurige levering en stevig verpakt

Prima ervaring

Quick and reliable

The e-store has a good variety of niche products and a quick and reliable delivery. They even sent me a little extra gift. I would recommend them.

Heel tevreden. Bestelling perfect en op tijd uitgevoerd.

Snelle levering ondanks drukte feestdagen

Ik bestel altijd de shampoo van Redken, fijne shampoo en goed geprijsd. Ook snel geleverd!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis