Prima service!

Voor de eerste keer besteld bij HBB24. Direct na Kerstmis bestelling gedaan: de volgende dag, zoals beloofd, in mooie verpakking in huis. Kom zeker terug!

Super! Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Super! Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

De eerste keer, dat ik bij HBB24 heb besteld, maar het zal niet de laatste keer zijn.

Alles wat optijd

Alles was mooi en optijd geleverd. Net na de kerst besteld.

Snelle levering ondanks drukte

Werd ondanks de kerstdrukte snel ( op zondag) geleverd, geweldig

Correcte levering. Goed beschermd

Okay, Ook al is er corona, vlotte levering

Duidelijke uitleg

Was prima. Afspraak kunnen maken voor videobellen voor mijn moeder. Vragenlijst is wel lastig als je 85 bent.

Ik zou het iedereen aanbevelen

Ik heb goede ervaring met met HBB24.nl

Door de kerstdrukte kwam het pakket later aan maar gelukkig nog op tijd.

Ondanks de drukte van de feestdagen ,t kado binnen op afgesproken tijd. Heel leuk verpakt met nog een extra erbij

Goed producten

Het is een goed baby crème vooral bij de kwetsbaarste mensen.

Goed bedrijf

Prijzen zijn niet te hoog. Snelle levering.

Prima verpakt en prima bezorgd.

Goede site, veel keuze uit heel veel merken. Zat ook nog een leuk verrassingscadeautje bij mijn bestelling.

top producten

super snelle levering en gewoon al als cadeau ingepakt

Goede prijs voor goede producten. Kadootje is geinig. Verpakking leuk en snelheid prima. Aanrader en ik kom zeker terug!

heel goed

snel en netjes gewerkt en ook netjes mijn bestelling gekregen

good service

quick delivery and good service

Bestelling netjes afgehandeld en mooi ingepakt.

Vanwege andere beoordelingen en prijsstelling hier een bestelling gedaan. Welke goed is afgehandeld. Netjes volgens opgave/afspraak bezorgd. En, tegen een kleine toeslag, mooi in een cadeaubox verpakt. Alleen ten opzichte van andere leveranciers, zou de bezorging misschien net wat sneller kunnen.

Wel goede service alleen beter controleren of het inhoud compleet in zitten.

vlotte levering niets te klagen

Snelle bezorging ondanks de kerstdrukte, alleen het gratis kadootje zat er niet bij (stond wel op de factuur, geen idee wat het was, want het zat er niet bij)

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis