Heel tevreden, fijne service.

Ik bestel hier altijd mijn Bed Head Tigi producten. Bestellen gaat gemakkelijk. De artikelen worden snel verstuurd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling en levermoment. Afgelopen keer werd zomaar ik verrast met een tube handcreme als extraatje. Daar word je toch blij van!!!

Nog niets ontvangen

Helaas na 4 dagen nog geen track and trace code ontvangen en geen reactie op mijn e-mail naar de klantenservice ?

Slecht

2 dingen besteld en als optie gekozen dat ik geld moest betalen voor de verzending zodat ik het een bepaalde dat heb bijna 1 week verder en heb het nog niet zeer teleur stellend.

Extra verzendkosten maar toch niet binnen

Het pakket zelf is nog niet binnen , ik heb extra verzendkosten betaald omdat het dinsdag binnen moest zijn nu komt het pas donderdag. En is het eigenlijk al niet meer nodig. Mijn ervaring over het product zelf kan ik nog niet geven.

Nog steeds niet bunnen

Mijn bestelling zou dinsdag geleverd worden. Deze komt nu naar alle waarschijnlijkheid dobderdag

Gewoon geen worden voor

Ik wacht nu nog steeds op mijn bestelling. Sorry maar ben niet te vrede het is voor kerst en snap de drukte maar toch.

Levering binnen enkele dagen. Goede prijs-waarde verhouding en bovendien nog een cadeautje erbij

Uitmuntende online shop

Ik bestel al jaren mijn loreal haar gel bij hbb24 zeer aantrekkelijke prijzen, incl verzendkosten nog velen malen goedkoper dan in de winkel zelf. Normaal gesproken altijd super snelle levering, nu in deze corona tijd duurt de levering iets langer maar daar kan hbb24 niks aan doen.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Voor dat geld weinig kwaliteit

Verpakking in compleet! Voor deze merken niet acceptabel.

Waardeloos

Levering uitgesteld om zeker weten thuis te zijn. Avond voor levering (3 dagen na bestelling) bericht dat de voorraad op is. Geen mogelijkheid meer om nog iets te regelen. Eerder was wel zo netjes geweest

Netjes

Was netje verpakt

bestellen betalen en ontvangen

Prima onderneming, duidelijke informatie.

Zeer professioneel bedrijf met deskundige en vriendelijke medewerkers!!

Mijn retouraanvraag is zeer professioneel afgehandeld met vriendelijke hulp van uw medewerkster!

Geweldige aanbieding van een mooi product

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

top shop

Altijd snelle levering, veel keus en een leuke gift bij de bestelling.

Alles snel en verzorgd geleverd. Zal dit vaker doen! Een echte aanrader...

Idem

Geen opmerkingen, gewoon zoals verwacht

Mooi op tijd

Helemaal goed

Fijne website met mooie artikelen en...aanbiedingen Top!

Prima webwinkel

Zeer snelle en goede communicatie. Alles duidelijk. Spullen snel binnen en nette prijzen.

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis