Zelfs tijdens topdrukte pakje snel ontvangen

Top , aan te bevelen

Super snel en goed

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden waar t product zich bevind

Snelle service.

Mooie producten en ga zeker nogmaals bestellen.

Nice store

Fast sending,friendly customer service great quality@

top bedrijf alles de volgende dag in huis ga zo door.

goede ervaring met jullie

Toppie

Heb reeds verschillende aankopen gedaan. Produkten zijn naar volle tevredenheid. Grt Will

Uitstekende service

Snelle levering. Van harte aanbevolen.

Fantastisch!

Mn bestelling was zo mooi ingepakt, top!

Vlot en efficiënt

Initieel problemen met mijn account, maar die werden door de klantendienst snel opgelost na een mailtje. Enkele dagen later bestelling thuis ontvangen.

We zijn zeer tevreden over de afwerking van onze bestelling - mooi op tijd bezorgd en er werd goed gecommuniceerd!!

Prima service plus kwaliteit en betrouwbaar.

Voordelig, snel en servicegericht. Op vragen direct een reactie.

Product prima, bezorging te laat

Het bestellen en betalen bij HBB24 is prima geregeld. Ik begrijp dat het extreem druk is bij de bezorgdiensten, maar aanvankelijk werd bezorging gepland op 22/12, toen op 23/12 en uiteindelijk op 24/12. Toen was ik al vertrokken voor Kerst... Was meteen gemeld dat het 24/12 zou worden, dan had ik een ander cadeau kunnen regelen. Kan HBB24 niets aan doen, maar DHL moet eerder en beter communiceren. Cadeau gaat nu retour, zonde van de bezorgkosten en de moeite...

Fijne webshop

Ondanks de kerstdrukte mijn bestelling op tijd binnen. Artikelen waren goed verpakt en er zaten tevens nog 2 presentjes bij. Top!!!

Snel ontvangen

Goed verpakt en snel ontvangen ondanks de lock down.

Snel behandeling

Goede indruk voor de eerste keer bestellen bij HBB . Snel behandeling en verzending

Altijd goed en snel.

Altijd goede spullen en snelle levering. En het cadeautje bij elke bestelling is super leuk.

Prima producten,snel geleverd.

Besteld,volgende dag in huis.Top levering!

Mooie deurmat, snel bezorgd

Prima levering, mooie spullen

positief

Snel bezorgd en je krijgt ook kadootje in jouw pakket.

Prima service.

Had een vraag nav mijn bestelling. Deze werd door de helpdesk medewerkster uitstekend opgepikt. Top!

Goede, snelle service

Niks op aan te merken. Mijn items waren snel bezorgd, zelfs zo vlak voor de kerst. Netjes verpakt, een handcreme tube cadeau, heel leuk.

Vlotte bezorging, overzichtelijke site

Prima snelle levering

Makkelijk besteld en snel geleverd

Snep gevonden wat ik zocht, eenvoudig kunnen bestellen en betalen. Levert ook naar belgie en nederland. Snelle levering. Enige pluspunt zou misschien een cadeauoptie zijn (laten inpakken en geen factuur in pakketje voor kleine prijs).

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis