Prima shop en goede afhandeling

Uitstekende producten en een goede prijs

Bestel regelmatig haarproducten bij HBB24 en ben altijd zeer tevreden, zowel over de product / prijs-kwaliteit als over de snelle levering.

Heel goed verzorgt allemaal.

Mijn bestelling online gedaan en alles word erg goed beschreven, waar is het pakje, wanneer komt het alleen wegens corona een dag later en goed ingepakt en nog een lekkere handcreme als kado erbij, heel erg attent. Dank jullie wel.

Vlotte verwerking!

Had mijn product binnen enkele dagen al in huis Stappenplan bij een bestelling is duidelijk

Vervelend dat je veel kosten moet betalen om iets terug te sturen

Ik had iets gekocht van 9,95 euro. Het was niet wat ik verwacht had. Maar om het terug te sturen, moet ik 7,25 euro betalen. Dat ga ik dus niet doen. Ik heb het produkt dus maar gehouden, terwijl ik niet tevreden ben. Dus mijn ervaring is niet goed.

Product snel ontvangen en ook mooi verpakt. Ik ga het cadeau geven dus dan is dat extra leuk!

Prima.

Volgens planning.

Snelle levering en goed verpakt!

Snelle levering, goed geprijsd en goed verpakt!

Snell

Snelle service. Leuk kado

Goede prijs en de volgende dag al geleverd in huis. Helemaal top! Ik ga hier vaker bestellen.

Geweldig en super snel geleverd

Super service !!!

Bestellen en de dag erna in huis. Sneller kan niet!!

Tevreden !!

Eerste keer besteld en was goed !

Tot nu toe altijd al een correcte en snelle afhandeling van mijn bestellingen gehad.

perfect

Niets op aan te merken, gewoon en ongewoon tegelijkertijd, pergect

Snelle levering!

Vlotte behandeling van de bestelling.

Binnen een minuut al bevestiging van de bestelling en geleverd op de afgesproken dag.

Goede ervaring

super

Nooit gedacht dat mijn bestelling er zo vlug zou zijn. Bedankt HBB24.nl

zeer tevreden

Prima.!

HBB24.nl Goede afwikkeling, keurig verpakt een leuke attentie erbij en een snelle levering. Zelfs dus op een Waddeneiland. Blij mee.!

perfect

bestelling perfect op tijd!

Echt aanrader, snel effectief en prachtige producten

Echt aanrader, snel effectief en prachtige producten

Perfecte levering

Ondanks de drukke periode, een dag later al de bestelling in huis.

Snelle levering !!!!

Zoals altijd een keurig snelle levering !!!!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis