Goede en snelle levering

Deze drukte een snelle levering geweldig

Heel tevreden!!

Snelle service en heel tevreden!!

Snelle service , mooie prijzen

Bestelling gaat vlot en snelle levering . Mooi ruime keuze aan producten met leuke aanbiedingen

Verrassend met een tube Happy Hands als kado

Kwaliteitsproducten in een mooie App, netjes verpakt, snel bezorgd, prima en precies zoals mijn vriendin me heeft verteld.

Snelle en correcte levering !

ik ben een tevreden klant.

Goede kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit

Goed product en snelle levering

Goed product en een snelle levering

Mooie producten

Super webshop, bestel hier graag, helemaal tevreden.

De service is enorm goed, ik ben tevreden!

De pakketjes werden ontzettend mooi ingepakt voor onder de boom, ik ben zeer tevreden en zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en familie!

Snelle levering netjes verpakt

uitstekend

alles zoals beloofd... zeer aan te bevelen

good experience

On my first order with HBB24.nl I was a little afraid because it was the first, but it worked so well that I placed a second order and that was also perfect. I totally recommend it.

• Você nos recomendaria? Yes

Nog steeds niks ontvangen.

Helaas is mijn pakket zoek en niemand die mij kan helpen. DHL zegt naar verkoper en verkoper zegt naar DHL. Maar als het terecht is mag ik wel nieuwe verzendkosten betalen.

Snel en gemakkelijk

Parfum van fragonard was tijdelijk niet leverbaar dus ik schreef me in voor een mail wanneer het weer op voorraad was. 3 dagen later kreeg ik de mail. Ik was zelf zo traag dat 2 dagen daarna de parfum weer niet leverbaar was. Ik me weer inschrijven, 5 dagen later weer op voorraad! Heb de parfum meteen gekocht en 2 dagen later was die geleverd. Top service dus :)

Goede producten en altijd een leuke attentie.

Ik had een fles kerastase shampoo van 1 liter besteld. Deze werd echter zonder pomp geleverd. Dan is het lastig doseren met zo’n grote fles. Had ik dit apart moeten bestellen?

Zeer snelle levering, fantastisch!!! En goede aanbiedingen van de producten.

Goede omschrijving van de producten, snelle levering ...

goed en snel

bestellen en de volgende dag in huis ,gewoon top

Geweldig!

Zeer snelle levering en ook nog een leuk cadeau erbij gekregen.

Altijd super vriendelijk

Goede kwaliteit en producten

Ik ga er steeds mijn producten kopen voor haar enz.goede uitleg en nooit teveel om te helpen.zelfs nu het online moet.service alles top

alles ok

ok

Goede service en hele goede prijs!!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis