Prima hoor. Vrgr.

Nogmaals prima.

Website is overzichtelijk online shopping, snelle levering.

Uitstekende dienstverlening en klantenservice.

Bestellen voor 17u00 betekent inderdaad de volgende dag in huis. Klantenservice bij eventuele retour is goed bereikbaar, meedenkend en klantgericht.

Fijne service!

Gorde service en goedkopere producten. Altijd fijn om een leuk cadeautje erbij te krijgen!

Very good service

Very fast delivery and also I received a hand cream as a gift. The products are also at a very good price and they're good quality. Redken shampoo for oily hair is amazing! It leaves my hair clean up to 2 days.

Goede producten

Besteld en geleverd volgens afspraak. Keurig verpakt met een leuke attentie.

Snel geleverd, fijne prijs.

Tevreden snelle bezorging!!!!

Snelle levering zoals beloofd. 2

Ik wilde parfum belle et nuit bestellen voor mijn vrouw. Was niet voorradig op dat moment. Werd aangeboden om een mail te sturen, indien deze weer in voorraad te zijn. Daar heb ik gebruik van gemaakt. Niet wetende wanneer ik een mail zou ontvangen, heb ik een bodylotion gekocht van belle et nuit. Deze heb ik net ontvangen. Nu heb ik ook de mail ontvangen en heb ik alsnog de parfum gekocht. Deze wordt edd geleverd. Vandaar een uitstekende score

stipte levering en altijd in orde tevreden klant

Uitstekende service

De bestelling was snel in huis. En keurig verpakt.

Snelle levering, goede shampoo

Gewldig

Gewoon snel duidelijk e Leuek atentie aardig

Grandioos

Haar en zeker het Vichy product boven verwachting

Alles Prima

Zeer vlotte bezorging en een cadeautje toe. Wat wil je nog meer?

Voor de eerste keer iets besteld, snelle bezorging en helemaal wat ik wilde hebben.8

zou vrienden en familie aanbevelen

Tot nu heel fijn geholpen met mijn bestellingen en steeds op tijd ontvangen, ga zo door

Snelle levering, goede prijs en extra cadeau erbij.

Snelle levering, goede prijs en extra cadeau erbij.

Snelle bezorging en super netjes verpakt! Bedankt!

stipte levering

snelle service stipte levering

Een geweldige site

Een geweldige site Wat ik nodig had,heb ik gekregen! goede service! Op tijd geleverd!

Nieuwstraat 70

4524 EG Sluis